Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman Ankara’da Spor Toto Genel Müdürlüğü Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu ile halı saha yapımı işi için protokol imzaladı. 

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz imzalanan protokol hakkında bilgi verdi.  AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz  imzalanan protokol ile ilgili olarak; "Gençlerimize söz verdik bugün de sözümüzün gereğini yerine getiriyoruz. Spor Toto Başkanlığımızla imzalanan protokolle Tatlarin Beldemiz kapalı halı sahasına kavuşuyor. Gençliğimize ve spora yatırıma devam etmenin kıvancını paylaşıyoruz. Şimdiden hayırlı olsun." dedi.

Tatlarin'e Yatırıma Devam...


Gençlerin, çocukların artık mevcut toprak sahada değil, modern sentetik çim yüzeyli futbol sahasında futbol oynayabileceklerini belirten Milletvekili Açıkgöz, yaptığı açıklamada; “Tatlarin kasabamıza yaptığımız ziyarette gençlerimiz bizden ısrarla köye halı saha yapılmasını istemişti. O gün gençlerimize söz verdik bugün de sözümüzün gereğini yerine getiriyoruz dedi.

Açıkgöz, Tatlarin Belediye Başkanımız, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile halı saha yapımına gerekli ödeneğin çıkarılması için sözleşme imzalandı. Tatlarin bölgesine yapılacak halı saha için kısa zamanda ihaleye çıkmayı, 2017 yılı içerisinde teslim etmeyi amaçlıyoruz” dedi.


Tatlarin kasabasına yapılacak olan sentetik halı saha yapımına ilişkin olarak www.fibhaber.com'a açıklamalarda bulunan Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman'da, Sağlıklı nesiller için Spora desteğimiz devam ediyor. İnanıyorum ki spor sayesinde sağlıklı nesiller Tatlarin Kasabamız'ın geleceğini oluşturacaktır” dedi.

Başkan Adıyaman, "Haydi Gençler Gözünüz Aydın...Tatlarin Belediyesi Kapalı Halı Sahası İçin Spor Toto Teşkilat Başkanlığı İle Protokol İmzaladık... Bu Hizmetin Kazanılmasında Emeğini Esirgemeyen Milketvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz' E, Sayın Murat Göktürk'e, Sayın Ebubekir Gizligider'e Kasabam Ve Şahsım Adına Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım." dedi.