Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin beldesi Yeraltı Şehrindeki tehlike arzeden grup yoluna çelik bariyer yapılarak güvenli hale getiriliyor.
 
"Tatlarin Yeraltı Şehri Yoluna Çelik Bariyer Yapılıyor..."

Özellikle çevre köylere ve Tatlarin Yeraltı şehrine gidebilmek için yerli yabancı vatandaşların yoğun olarak kullandığı bu yolu eğimi fazla olduğu için kış aylarında vatandaşlarımızı tehlike altında bırakmamak için Tatlarin Belediyesi ekipleri çalışmalarına başladı. 

 Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, çalışmaların yapıldığı bölgeye giderek incelemelerde bulundu. 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Adıyaman, "Bilindiği üzere, Tatlarin Yeraltı Şehri yolundaki viraj trafik güvenliğini tehdit ediyor ve tehlike saçıyordu. Bu nedenle ekiplerimiz, iş makineleriyle yolun hemen kenarına çelik bariyer döşeyerek burasını daha güvenli hale getiriliyor... 

Kış aylarında vatandaşlarımızın daha güvenli halde yolculuk edebilmeleri için çelik bariyer yapım çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Adıyaman sözlerine şu şekilde devam etti : Şimdi bariyer çalışmasının tamamlanmasının ardından Yolumuz çok daha güvenli hale geldi. Kasabamıza hizmetlerin sağlanmasında emeği geçen tüm Milletvekilelrimize teşekkür ediyorum. Tatlarin Belde halkımıza şimdiden hayırlı olsun" dedi.