Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasında 6 derslikli ve 2 katlı ilkokulun temeli atıldı.

Konu hakkında www.fibhaber.com a açıklamada bulunan Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, eğitimdeki sorunların tümünün devlet tarafından karşılanmasını beklemenin mümkün olmadığını belirterek, toplumun her kesiminin çocukların geleceği için eğitime destek vermesi gerektiğini söyledi. 

Tatlarin Belediye Başkanı  Ferhat Adıyaman, bugün kasabamız için tarihi bir gün yaşandığını ve yaptırılacak okulun arsasının belediye tarafından alındığını ifade ederek, okul yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Tatlarin'de Okul Sevinci

Adıyaman, kasabamızda 
Eğitimdeki sorunların çözülmesi için gece-gündüz çalışıyoruz. Eğitim alanında çok ciddi mesafeler aldık. Temelini attığımız yeni İlköğretim Okulumuz'un beldemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi. 

Yapılacak olan ilköğretim okulunun 6 derslikli ve 2 katlı olacağını söyleyen Tatlarin Belediye Başkanı  Ferhat Adıyaman, 6 dönümlük alan da yapılacak olan okulun en kısa sürede hizmete girmesinin planlandığını söyleyerek, 'Okulumuzun temelini atıyoruz. İnşallah en kısa sürede yine hep birlikte açılışını da yapacağız. Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum' dedi.

Başkan Adıyaman ayrıca kasabamız Afat evlerinde yol yapım çalışmalalrınada başkandığını müjdeleyerek herşey Tatlarin kasabamız için dedi.