Benim diğerlerinden en büyük farkım; "57 Yıldır bu mahallede ikamet ediyorum" ve ;

 " Tek işim muhtarlık olacak "

‘5 DAKİKA düşün, 5 yıl pişman olma’ sloganıyla yola çıkan Ömer Önügören,Mahalle sakinlerinin destek ve teveccühleri ile  Nevşehir Merkez 350 Evler Mahallesine Muhtar adaylığını açıkladı.

 

Seçim çalışmaları kapsamında muhtar adaylarının seçmenleri doğru yönlendirmelerini isteyen 350 Evler Mahallesi Muhtar Adayı Ömer Önügören, mahalle sakinlerinin refahı için çalışacağını söyledi

Muhtarlık ile Tam 57 yıldır bir fiil  ikamet ettiği 350 Evler mahallesinde tüm eş dost akraba ve tüm komşularına hizmet etmeye talip olduğunu söyleyen Muhtar adayı Ömer Önügören “Oylarınızla Destek sizden Mahallemize hizmet bizden…!” dedi.

Mahallemizde ikamet eden Fakir fukara dul yetim vatandaşlarımızı adaletli bir şekilde tesbit edip  hepsine eşit bir şekilde hizmet getirerek onlara hayırseverlerimiz ve devlet destekli yardımlarda bulunacağım dedi.

“Hak ve halka hizmet için adayım” dedi.

30 Mart yerel seçimlerinin demokratik bir ortamda geçmesini isteyen Muhtar adayı Ömer Önügören, “Seçmenlerin kandırılmadığı, aldatılmadığı bir seçim olmasını diliyorum. Ben emekliyim, seçildiğim takdirde yalnızca muhtarlık yapacağım. Sabah 08.00, akşam 17.00’ye kadar muhtarlık ofisimde mahalle halkına hizmet vereceğim. Göreve geldiğim takdirde mahallemizde yolların ve ışıklandırmaların düzenli olarak bakımlarının yapılmasını sağlayacağım dedi. 

350 Evler Mahalle Muhtar Adayı Ömer Önügören, Yine mahallemez için mevcut parkların korunarak bakımı ve ihtiyaç görünen noktalara yeni çocuk parkaları kazandıracağım dedi.

Öte yandan mahallemiz içerisinden geçen Otobüs hatları güzergahlarının yeniden eski şekline dönüştürülmesi için çalışacağım dedi.


Başarılı ancak maddi durumu yeterli olmadığı için ailesinin okutmakta güçlük çektiği çocukları hayırseverlerle buluşturacağım. Hayırseverlerimiz her ay, başarılı öğrencilerin eğitim giderlerini karşılayacak. Bu noktada muhtarlık olarak biz yalnızca ihtiyaç sahibi ve bağışçılar arasında köprü görevi göreceğiz.

Mahallelinin evlerinde kullanmadığı fazla giysileri yine muhtarlığımız kanalıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Sırf bu iş için tutmuş olduğum Ofisim müsait. Ayda bir kez topladığımız kullanılmayan eşyaları ofisimizde ihtiyaç sahipleri için bulunduracağız. Dileyen vatandaşlar buradan ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Nevşehir Belediyesi’yle uyumlu olarak ve mahallemizin daha yaşanılabilir olması için çalışacağım” dedi. Önügören, resmi kurum ve kuruluşlarla olan ikili ilişkilerini muhtar seçildiğinde mahallem için kullanacağım dedi.

350 Evler Mahalle Muhtar adayı Ömer Önügören seçim sürecinde seçmenlerin doğru bilgilendirilmesini de istedi. 

Muhtarlık ile Tam 57 yıldır bir fiil  ikamet ettiği 350 Evler mahallesinde tüm eş dost akraba ve tüm komşularına hizmet etmeye talip olduğunu söyleyen Muhtar adayı Ömer Önügören “Oylarınızla Destek sizden Mahallemize hizmet bizden…!” dedi.

Ömer Önügören kimdir?

1952 Yılında Nevşehir Memiş bey mahallesinde doğdu.1957 yılında şimdiki 350 Evler mahallemize yerleşerek o tarihten bugüne tam 57 yıldır ikamet etmektedir. 350 Evler Mahallesi Muhtar adayı Ömer Önügören 1995 yılında hizmet ettiği o zamanki adıyla Nevşehir Köy Hizmetlerinden emekli oldu. 7 Yıl boyunca Necdet Ersan parkını da başarıyla çalıştıran muhtar adayı Önügören,6 Yılda TEDAŞ il müdürlüğünde Taşımacılık hizmeti verdi.Evli ve 3 çocuk babasıdır.

İrtibat Adresi: 350 Evler Mahallesi Tavukçu Market Yanı
İrtibat Numarası: 0505 542 20 51