Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, 15 Temmuz akşamı ülkemizin birliği ve bütünlüğümüze devletimize ve bayrağımıza karşı girişilen haince saldırıya karşı başarı ile mücadele eden ve tarihe geçecek nitelikte bir tutum ve davranış sergileyen İstanbul İl Emniyet Müdürü Nevşehirli değerli hemşehrimiz Mustafa Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım TEKİN "Bu ziyareti başta şahsım, NEVBİAD(Nevşehir'li Bürokrat ve İşadamları derneği) ve bütün Nevşehir hemşehrilerimizin adına gerçekleştirmiş bulunuyor, bütün Nevşehirli hemşehrimizin selamlarını, saygılarını, dualarını ve başarı dileklerini iletiyorum" dedi.

Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, göstermiş olduğu başarıları nedeniyle Nevşehirli İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'a Tarihi Osmanlı İftihar Madalyası Takdim Etti...

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Çalışmaları kahramanlıkları ve fedakarlıkları ile gurur duyduğumuz hemşehrilerimiz Mustafa Çalışkan'a görevinde başarılar diliyoruz.