Bugün tarihi günlerinden birini yaşayan Nevşehir'de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Av. Ebubekir Gizligider'in ricası ile boynuna Kırmızı - Beyaz efsane Nevşehirspor atkısı takması üzerine Nevşehirspor camiasına büyük bir sevinç yaşandı.

Nevşehirspor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin ve Nevşehir spor Taraftarlar Grubu adına Ahmet Yetişir yaptıkları yazılı açıklamayla AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için teşekkür mesajı yayımladılar.


Nevşehirspor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin ve Nevşehir spor Taraftarlar Grubu adına Ahmet Yetişir yaptıkları yazılı açıklamayla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı yayımladılar.

Teşekkürler Cumhurbaşkanım ...!

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yapılan toplu açılış töreni ve Teşekkür ziyaretinde Nevşehirsporumuzun atkısını yaptığı konuşma süresince takan başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve Nevşehirsporumuzun atkısını kendisine takdim eden Milletvekili adaylarımız Sn. Ebubekir Gizligider'e Sn. Murat Göktürk'e Sn. Mustafa Açıkgöz'e Nevşehir Belediye Başkanı'mız Sn Hasan Ünver'e ve Ak Parti İl Başkanı Sn. Mehmet Ali Tanrıver'e teşekkür ederiz.

Nevşehirspor GK Yönetimi Adına 
Başkan Necmi Cantekin

Teşekkürler Cumhurbaşkanım ...!

Nevşehir spor Taraftarlar Grubu adına Ahmet Yetişir  de yaptığı açıklamasında; Bizler için Tarihi bir gündü anlamı ve manevi duygusu çok farklıydı bizde yaradan rabbimize şükürler olsun bu günleride gördük bunun için gayret gösterdik hamdolsun ve bizleri kırmayıp gayret ve anlayış gösteren başta kulüp başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyorum ve bu kaşkol bu sefer bir terslik olmaz ise inşallah Cumhurbaşkanımızın omuzunda olacak deyip bunun için bayağı gayret gösteren Öncelikle milletvekilimiz ve adayımız Ebubekir Gizleder'e çok farklı bir şekilde grup başkanı olarak yıldızlı teşekkür ediyorum bize bu konuda anlayış ve saygı gösterdigi için ve bununla beraber diger vekil adaylarımıza il başkanına ve tabiki bizler için olmazsa olmaz dedigimiz sayın Belediye başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum bu günüde unutmak çok zor diyorum bizlere duygusu ve anlamı bizler için çok önemlidir bu görüntü biz Nevşehirspor'umuzun iyi günlerin başlangıcı olarak görüyorum inşallahda öyle olacaktır bizde üzerimize düşen görevleri bir bir yerine getirecegiz hep birlikte inşallah emegi geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyorum.
Yeterrr artık hep birlikte inşallah 3 lige profesyonel olmaya diyoruz gelecek yıllarda güzel yerlerde olmak dilegimizdir.