Büyük Birlik Partisi (BBP) Mudanya İlçe Başkanı Emekli Öğretmen  Mahmut Kemal Dilbirliği, Mudanya'dan başlayıp, Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin kırıma uğratıldığı Keş Dağı'na yürüyecek. 62 yaşındaki Dilbirliği'nin yürüyeceği mesafe yaklaşık 1200 kilometre.

Dilbirliği : Adalet İçin 1200 Km. Yürüyeceğim

Merhum BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun şüpheli bir helikopter kırımıyla şehadetinin ardından devam eden mahkeme sürecinin hızlandırılarak, faillerin tespit edilmesi için Mudanya'dan başlayıp yaya olarak Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düştüğü yer olan Keş Dağı'na yürüyeceğini ve  amacının bu güne kadar sürüncemede bırakıldığına inandığı Muhsin Yazıcıoğlu cinayetinin her yönüyle aydınlatılması olduğunu vurgulayan Dilbirliği  " Rahmetli Musin Yazıcıoğlu'nun davası ile ilgili mahkeme 2 Haziran 2016 günü Kahraman Maraş'ta gerçekleştirilecek, yürüyüşümün adını TEZ ADALET olarak belirledim. 06 Mayıs Cuma günü Mudanya'dan Rahmetli Muhsin Başkanımızın resmi olan tişörtümü giyerek yürümeye başladım,İnşaallah yürüyüşüm Keş Dağı'na Türk bayrağımızı diktikten sonra son bulacak'' dedi

Güzergâhlarından birisi olan Nevşehir'e de uğrayan Dilbirliği'ni,BBP İl Başkanı Şerafettin KARATAŞ ve Alperen Gençler karşıladı.