4 yıla yakın bir süredir THY’nin Kapadokya Müdürlüğü görevinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde THY Pekin (Beijing) Genel Müdürü olarak atanan Osman Taha Küçük’e bir veda yemeği düzenlendi.

Dinler Hotels - Ürgüp’te düzenlenen veda yemeğine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri M. Fatih Yıldız, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, TÜRSAB Kapadokya BYK Başkanı Muammer Sak’ın da aralarında bulunduğu Kapadokya Turizmcileri katıldı.

Samimi bir ortamda geçen yemek sonunda bir konuşma yapan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, ”Osman Bey’e Kapadokya adına kattığı değerler adına teşekkür ediyor ve Pekin’de başarılar diliyorum.” dedi. KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ise “Özellikle sektörde bir araya gelmeyecek insanları bir araya getirdiği ve Kapadokya Turizmi adına ciddi bir sinerji yarattığı için kardeşim Osman’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Osman Taha Küçük ise yapmış olduğunu konuşmada, “Burada sizlerle beraber 4 yıla yakın görev yaptım ve buradan çok güzel anılar ile ayrılıyorum. Kapadokya’da ciddi bir başarıyı hep beraber başardık ve bunun bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu bir ayrılık değil, artık Çin’de bir kardeşiniz var ve ben yine Kapadokya için her zaman yanınızdayım.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yemek sonunda Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri M. Fatih Yıldız kurumu adına Osman Taha Küçük’e verdiği hizmetlerden ötürü bir plaket verdi. KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ise, tüm Kapadokya Turizmcileri adına kendisine bir hediye takdim etti. Yemek sonunda ise toplu fotoğraf çekimi yapıldı ve Kapadokya Turizmi adına atılabilecek adımlar konuşuldu.