Türk Hava Yolları (THY) Nevşehir Müdürü  Osman Taha Küçük ve Anadolu Jet  yetkilileri  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret  ederek 30 Nisan 2014 tarihinde başlayacak Anadolu Jet Antalya- Kapadokya seferleri hakkında bilgi verdi.
Nevşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz Yıldız ve  Oda NTSO Genel Sekreteri  İ. Hakkı Aydoğan’a  Antalya seferleri konusunda bilgi veren, Osman Taha Küçük, başlayacak seferlerle Kapadokya’da beklenen turist  çeşitliliğinin sağlanacağını belirterek ,  uçak seferlerinin  Antalya’ya turizm amaçlı gelen yerli ve yabancı turistlerin gezi turlarına  Kapadokya Bölgesi’ni de katlamalarına vesile olacağını dile getirdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkan  Vekili, Cengiz Yıldız’da Kapadokya Bölgesi’ne gelen  turistlerin ortalama konaklama süresinin 1.8 gün olduğuna dikkati çekerek, ulaşım kolaylığının konaklama süresini ve turist sayısını artıracağına inandığını  dile getirerek, “ Antalya Kapadokya seferleri yabancı turistlerin Kapadokya Bölgesi’ne çekilmesinin yanı sıra, iç turizmi de oldukça hareketlendirecektir. “ dedi.
Türk Hava Yolları Nevşehir Şube Müdürü  Osman Taha Küçük,Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na Türk Hava Yolları’na sağladığı maddi ve manevi katkılar sebebiyle  teşekkür ederek, NTSO Yönetim Kurulu Başkan  Yardımcısı Cengiz Yıldız’a  maket uçak hediye etti.