Türk Hava Yolları’ndan erken biletleme imkânı ile yurtiçi uçuşlarınız her şey dâhil 44 TL.

 

Öncelikli misyonu olarak müşteri memnuniyetini ilk sırada konumlandıran ve bu yönde hayata geçirdiği çok sayıda kampanya ile yolcularına benzersiz uçuş imkânları sunan Türk Hava Yolları, yolcularının 14 Ekim 2014 – 21 Ocak 2015 tarih aralığında gerçekleştirecekleri seyahatlerinde biletlerini erken satın almaları hâlinde tüm yurtiçi uçuşlarında 44 TL’ye (internet üzerinden her şey dâhil tek yön satış ücretidir) uçuş imkânı sağlıyor.  

  

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcuların biletleme işlemlerini 6 Mayıs 2014 – 11 Mayıs 2014 tarih aralığında gerçekleştirmeleri gerekiyor. Türk Hava Yolları’nın yalnızca iç hat direkt uçuşlarında geçerli olan kampanyaya, Ercan, Hopa hatları ile AnadoluJet ya da ortak uçuş anlaşması bulunan diğer havayolu şirketlerinin uçuşları dâhil değildir.

 

Kapsam dışı seyahat dönemleri ve kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web adresinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.

 

 

Türk Hava Yolları A.O.
Basın Müşavirliği