Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Sayın İbrahim Salaş, öncelikle Şehrimizin Büyükşehirlerle rekabet etmesi ve özlenen hayal ettiğimiz noktaya ulaşması için Sanayicimizden Çiftçimize,Esnafımızdan Memurumuza İşçisine Gazetecisine hepimiz Nevşehir Birlik ve Beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Bu yüzden hem çok çalışmalıyız hemde Birliğimizi dirliğimizi bozmamalıyız kimseyi ötekileştirmemeliyiz dedi.

Yerel basın konusunda Nevşehir'in büyük ilerleme kaydettiğini, FİB Haber'in de bu konuda büyük başarısının sözkonusu olduğunuda söyleyen Başkan Salaş; "Yerel gazeteler bizler için ve Nevşehir'in gelişimi için vazgeçilmez unsurlardan biridir. Her sabah yerel haberleri okumadan yapamıyoruz. Bu nedenle tüm yerel basın çalışanlarını yürekten kutluyorum" diyerek, yıllardır başarılı şekilde yayın hayatını devam ettiren Nevşehir Gündemin Adresi ve Nevşehir'in en çok okunan ilk interaktif gazetesi  www.fibhaber.com un özellikle son yıllarda elde ettiği bu başarılardan dolayı kutluyor yayın hayatınızda başarılar diliyorum dedi."


FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı da,Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Sayın İbrahim Salaş'ın bu nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm seçilmişler ve atanmışlarla,STK ların ve Bütün Nevşehir Yerel basını Gazeteci arkadaşlarımız olarak Nevşehirimiz için çalışıyor ve çaba gösteriyoruz. Rabbim utandırmasın dedi.