Bildiğiniz gibi Ticaret Odasında şuan 2 aday var. Arif Parmaksız ve Yakup Zağlanmış…

Nevşehir iş dünyası belkide ilk defa Ticaret ve Sanayi Odasında bu kadar heyecanlı ve hareketli bir seçim dönemi yaşıyor.

Gazete,İnternet,Tv ve Radyolarda hep onlar var… Adaylar seçimler için ciddi miktarda tanıtım harcaması yaptılar. Artık iş üyelerin vereceği karara kalıyor.

2 adayda iyi şekilde çalıştı. Üyelerle tek tek görüşerek durum değerlendirmesi yaptılar ve yetki belgesi topladılar.

Odaya kayıtlı her iki tarafta ortalama 150 şer kişiyle yürütülen Oda Başkanlığı seçimlerinde Dengeleri ise Sessiz çoğunluk bozacak …

Sonuç olarak yarın hayırlısı ile  İnşallah her şey netleşecek belli olacak. Adaylar Önce Komitelerinden çıkacaklar sonra başkan ve meclis başkanı seçilecek..

Şimdilik Görünen o ki tek adayın “silme” kazanma şansı çok az hatta hiç yok gibi. Dediğimiz gibi sessiz çoğunluk oda seçimlerinin galibini belirleyecek en büyük etken.Etki tepki meselesi ile Seçimlere siyasetin karıştırılması konusunda ki tüm realite ile büyük tecrübe yaşayacağımız çok ilginç ve bir o kadarda önemli ve tarihi bir seçim olacak.

Nihayetinde seçim farklı bir atmosfer. Sandıkta kimin kime oy verdiği belli değil. “Sonuna kadar arkandayız. Seni destekliyoruz” diyen isimler elbette ki olacak ama ne kadar gerçekçi oldukları kendileri ve Allah arasında.

Kazasız belasız seçimin sona ermesi hepimizin temennisi. Olumsuz görüntülerin yaşanmaması için tüm adayların yarınki Ticaret Odası seçim yerinde  sağ duyulu olarak hareket etmesi gerekiyor. Ufak tefek tartışmalar çıkabilir ama bunlara da mahal bırakmamak lazım. Ticaret Odasına yakışan, Nevşehir’ee yakışan bir seçim olması  ve Kazananın NEVŞEHİR olması temennisiyle. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Vesselam...