Pozantı Otoyolunda Patlayan lastiği değiştirmek isteyen Nevşehirli 37 yaşındaki Tır şöförü Sinan Özer'e arkadan gelen başka bir TIR'ın çarpması ile feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir'in Nar kasabası nüfusuna kayıtlı 37 yaşındaki genç Tır şöförü Sinan Özer, Briket yüklü aracı ile Adana'nın Pozantı İlçesi'nde seyir halinde iken aracının lastiği patladı. Talihsiz Tır şöförü Sinan Özer, aracının patlayan lastiğini deştirmek isterken başka bir TIR'ın çarpması sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.

Kaza, saat 21.00 sularında Adana-Pozantı Otoyolu yakınlarında meydana geldi. Adana yönüne giden Nevşehirli Sinan Özer, yönetimindeki 50 SN 388 plakalı ve içerisinde briket yüklü TIR'ı emniyet şeridine çekip, patlayan lastiğini değiştirmek için araçtan indi. Bu sırada arkadan gelen, sürücüsünün ismi belirlenemeyen 50 FS 624 plakalı başka bir TIR, önce park halindeki TIR'a, ardından da Özer'e çarptı. Yaklaşık 50 metre uzağa sürüklenen Özer, olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden Sinan Özer'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırılırken, kazaya sebebiyet veren TIR şoförü ise gözaltına alındı.


Savcılık kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber.com ailesi olarak; Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

"Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)