Edinilen bilgilere göre Listede 973 adet şirket yer alıyor. Listedeki 973 şirket arasında, Nevşehir ve ilçelerinde faaliyet gösteren ve TMSF tarafından yönetimine el konulan 2 adet şirket de yer alıyor.

Bugün ortaya çıkan bir listede yer alan 973 FETÖ şirketinin satışı için TMSF'nin 9 danışmanlık şirketine ihaleyle satış yetkisi verdiği iddia edildi.

Nevşehir'den Şefkat Eğitim Öğretim Hizmetleri Ticaret ve Pazarlama A.Ş. NEVŞEHİR Şefkat Eğitim Öğretim Hizmetleri Ticaret ve Pazarlama A.Ş.
Vefa Eğitim Sağlık Turizm İlan Reklam Dağıtım Hizmetleri İnşaat Ticaret NEVŞEHİR Vefa Eğitim Sağlık Turizm İlan Reklam Dağıtım Hizmetleri İnşaat Ticaret şirketin satışa çıkartılması bekleniyor.

Nevşehir’de, 'Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 2 kuruma kayyum atanmıştı. Edinilen bilgiye göre, Nevşehir'de kayyum atanan Şefkat Eğitim Öğretim Hizmetleri Ticaret ve Pazarlama A.Ş. ile Vefa Eğitim Sağlık Turizm İlan Reklam Dağıtım Hizmetleri İnşaat Ticaret ve Pazarlama A.Ş'nin satışa çıkarılacağı belirtildi.