Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, kendi adının verildiği caddenin açılışı için geldiği Ürgüp'te tarihi ve turistik merkezleri gezdikten sonra Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp'ün tarihi geçmişine sadık kalarak geleceğe miras bırakılacak dünya kenti Ürgüp haline gelmesi için 10 yıla yakındır önemli projeleri hayata geçirdiklerinden bahsetti. Ürgüp'ün geleceğe miras kalacak en önemli eserlerinden olacak TOBB tarafından finanse edilecek 24 derslikli okul binası için tekrar teşekkür eden Başkan Fahri Yıldız, hemşehri olarak nitelendirdiği Hisarcıklıoğlu'na Belediyeyi ziyaret etmeden ilçeden ayrılmadığı için özellikle teşekkür etti.

Ziyarette hazır bulunan Ürgüp Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın ve Ürgüp Ticaret Odası Meclis Başkanı Kemal Öğütlü'de Hisarcıklıoğlu'na daveti kırmayarak Ürgüp'e geldiği için Hisarcıklıoğlu'na bir kez daha teşekkür ettiklerini belirtti.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'na Nevşehir Ticaret Odası Başkanı Arif Parmaksız ve TOBB yetkilileri de eşlik etti.

Ziyaret karşılıklı hediyelerin verilmesiyle sona erdi.