Toki 1. etap 518 konutun teslim işlemleri ve yerleşim devam ederken, çeşitli nedenlerle Toplu Konut İdaresine geçen 2 adet 1 tipi 2 artı 1 konut Toki tarafından satışa çıkartıldı.

 14 Eylülde Ziraat Bankası önüne

Önceki satışta olduğu gibi ziraat bankası Ürgüp şubesi tarafından kabul edilecek başvurularda önceliğe göre satış yapılacak.


Konutun biri B1 4. Blok 7 nolu daire edeli 113.995 TL Aylık taksit bedeli 557 TL olarak belirlendi. Diğer konut ise 2. etapta yer alan B1 51 Nolu Blok Bodrum kat 2 nolu daire fiyatı ise 91.059 TL aylık taksit 445. TL olarak belirlendi.

Konut almak isteyen belgelerle birlikte 14 eylül sabahı Ziraat Bankası Ürgüp şubesinde hazır bulunmalı.

İdareden yapılan açıklamada :

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Nevşehir Ürgüp 1. Etap Belediye Projesi kapsamında 1 adet konut ve Nevşehir Ürgüp 2. Etap Belediye Projesi kapsamında 1 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacaktır. 



Nevşehir Ürgüp 1. Etap ve 2. Etap Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Ürgüp Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 14 Eylül – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında ilgili bankanın Ürgüp Şubesi tarafından kabul edilecektir.