Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bugüne kadar konutlar için başvuruda bulunmayan hak sahiplerine, bu haktan yararlanmaları için verilen süre 31 Aralık 2015 Perşembe günü mesai saati bitiminde sona eriyor.

Nevşehir Belediye Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile işbirliği halinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde, ilk etapta 2600, sonrasında 419 hak sahibi için tüm sosyal donatıları ile birlikte yapılan yeni yaşam alanları hak sahiplerine daha önceden teslim edildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, halen 4. Etap olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 754 hak sahibine yönelik olarak yapımı aralıksız devam eden yeni konutların tamamlanmasına yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiği Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bulunan yerleşim alanlarında hak sahipliği devam eden vatandaşların, başvuruları halen Nevşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nde devam ediyor. Açıklamada, Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesinin uygulandığı 11 mahalleyi içine alan bölgedeki alanlar içinde hak sahibi olan vatandaşların, herhangi bir mağduriyetle karşı karşıya kalmamaları için, 31 Aralık 2015 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Nevşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü’ne şahsen başvuruda bulunmaları çağrısında bulunuldu.

 

Milliyet