AK Parti Göre Belediye başkanı ve aday adayı Mustafa Topçu gittiği her cemiyette kendine yer bulurken çizdiği farklı siyaset profili nedeniylede Nevşehir genelinin sevilen ve saygın bir kimliği olarak gösteriliyor.

 Göre kasabasında Halk tarafından büyük rağbet gören Topçu yaklaşan 2014 yerel seçimlerinden başarıyla çıkacaklarından emin tavırları dikkat çekiyor.

BAŞKAN TOPÇU FARLI POLİTİK YAPISIYLA HALKIN SEVGİLİSİ OLDU

 

Nevşehir merkeze bağlı Göre kasabası Belediye başkanı ve aday adayı Mustafa Topçu; hassasiyetimiz ve hizmet anlayışımızda örnek olarak “Hz. Ömer adaletiyle hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

TOPÇU, FARLI POLİTİK YAPISIYLA HALKIN SEVGİLİSİ OLDU

AK Parti Göre Belediye Başkanı ve 30 Mart Yerel Seçimlerde Ustalık Dönemi için Göreli vatandaşların büyük desteklerini alarak desteklediği aday adayı Mustafa Topçu, Biz AK Kadroların AK Hizmetkarları olarak ifa ettiğimiz görevimizde ilk iş olarak Kasabamızda Kardeşlik Dostluğu inşaa ettik...dedi.

Allaha şükürler olsun en ufak bir konuda dahi hesap veremeyeceğimiz hiçbir şey yok.Hz. Ömer adaleti ile hizmet verdiklerini söyleyen Topçu, “Yetim hakkı yemedik, yedirtmeyiz. Mazlumun yanında, halkın hizmetindeyiz” dedi.

Başkan Mustafa Topçu Şirin kasabamız Göre de Belediye Başkanlığı yaparken ilk önce Ulaşılabilir olmaya, hakka hakkaniyete hukuğa ve vatandaşlarımızın Güler ve Gülen yüzü olmaya gayret gösterdik.Çok şükür gelinen noktada kasabalı vatandaşlarımızın bize verdiği büyük destek ve gösterdikleri teveccühler bu konuda başarılarımızın en belirgin göstergesi.Biz AK Kadroların bir parçası olarak Milletvekillerimiz ve parti teşkilatlarımızla uyumlu onların da destekleri ile Göre kasabamıza Ustalık dönemiyle hazırladığımız projeleri tamamlayarak halkımıza en güzel hizmeti sürdürmek adına 30 Mart 2014 için Tarihi Yerel Seçimlerinde Göreve talip olarak yola devam ediyoruz...

 

Allah’ın izniyle

Belediyemize gelen yada bizim ziyaret ettiğimiz tüm hemşerilerimizin büyük bir sevgi ve ilgisiyle karşılanan Topçu, “Allah’ın izni, sizlerin desteği ile Ustalık dönemini sizlerle yaşamak ve yaşatmak için geleceğiz” dedi.

"Göre de halkın hizmetkarı olarak Durmak Yok Yola Devam...!"

AK Parti iktidarı ile Sosyal Belediyeciliğin örneklerini sergileyen Göre Belediyesinde, belediye hizmetlerinden de memnun kaldıklarını ifade eden Göreli vatandaşlar,Başkan Topçu ile Göre kasabamızda huzur ve istikrarın devamını istediklerini ifade eden Başkan Mustafa Topçu, Biz tüm aday adayı kardeşlerimizinde el ele vererek büyük mutlu bir aile olarak doğduğumuz topraklara birlikte borcumuzu ödemeye davet ediyorum.Herşey GÖRE İçin dedi...

Topçu'dan Birlik Mesajı....

AK Parti Göre Belediye Başkanı Topçu, AK Parti’nin halkın partisi olduğunun altını  çizerek, Çözüm Süreci,Anayasa Değişikliği ve Başkanlık sistemi öncesinde tarihi önem arz eden 30 Mart Yerel Seçimlerinde Ülkemiz,Milletimiz ,Şehrimiz Beldemiz için bu sınavı hep birlikte el ele yürek yüreğe ben sen demeden BİZ olarak Birlikte  tek yürek olup İstikrara aydınlık günlerin adıına Yıllarca Sessiz çoğunluk olarak ezilen halkımızın Gür Sesi olarak,AK Partimizle Gülen Yüzlerin devamı için “Gelin birlik olalım. Hangi partiden olursanız olun, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Kadroların halkın efendisi değil hizmetkarı olan Hizmet odaklı gösterilen Adaylarını hep birlikte gönülden destekleyelim.

Bu tarihi süreçte birllikte vereceğimiz bu önemli sınavın sonucu hepimiz için güzel ve aydınlık günlerin habercisi olacaktır.Bizler bu partiye ve davasına gönülden bağlanmış ve inanmış içinizden gelen biri olarak Ben değil Biz düşüncesiyle partimize ve halkımıza bu kutsal görevle hizmet etmekten dün olduğu gibi bugün ve yarın büyük gurur ve onur duyduk duyarız.Halkımız ve partimizin vereceği görevede her zaman talip ve hazırız diyerek,Yeniden karşınıza çıktık Aday adayı olduk, Destek sizden Hizmet Bizden” Halisane düşüncelerle çıktığımız bu yolda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Durmak Yok  yola devam dedi.Topçu,Bu vesile ile Göreli vatandaşlarımızın büyük destekleri için de teşekkür etti.