Nevşehir Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet YÜKSEL'in talimatları ile Ahiler Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında başvurusu gerçekleştirilen ve kalite değerlendirmesi sonucunda kabul edilen Toplum Destekli Polislik Yaklaşımında İmaj Yönetimi Projesi 05.11.2011 tarihinde başladı. Proje kapsamında 5-6 Kasım tarihleri arasında Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü toplantı salonunda 50 amir sınıfı personelin katılımı ile İmaj Yönetimi ve Kurumsal İmaj Oluşturma Eğitimi uluslararası kuruluşlardan birçok ödül alan imaj danışmanı İkbal OAKLEY eşliğinde gerçekleştirilecektir.
 
            Açılış konuşmasında Nevşehir Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet YÜKSEL vatandaşlara sunulan hizmetin kalitesinin artırılmasında personelin bireysel imajının önemli olduğu kadar kurumsal imajın da önemli olduğunu vurguladı. Bu tür eğitim faaliyetlerinin insan kaynakları alanında kalitenin artırılmasına katkı sağlayacağını belirten müdürümüz Teknik Destek Programları kapsamında hibe desteği sağlayan Ahiler Kalkınma Ajansına teşekkür etti. 
 
            İki günlük eğitim programı tamamlandıktan sonra imaj danışmanı İkbal OAKLEY eşliğinde birimlere 7-8 Kasım tarihleri arasında ziyaretler gerçekleştirilecek ve  Nevşehir Emniyet Müdürlüğümüzün kurumsal imaj oluşturma ile ilgili neler yapabileceği ile ilgili tespitlerde bulunarak bir rapor sunacaktır.