Önal ailesi oğullarının en mutlu gününü Topuzlu Han Restaurant ta gerçekleştirdi.
Çok sayıda ,İş Adamları,Türkiyenin dört bir tarafından gelen misafirleri ile Önal ailesinin Bir çok yakının, akrabanın ve dostun katıldığı sünnet şöleninde Önal ailesi oğullarının sünneti ile yaşadığı gururu misafirleri ile paylaştı. 

FİB Ajans Organizasyon tarafından düzenlenen muhteşem sünnet düğünü tüm davetlilerden tam not alırken Sunumlarını Fikret Çapacı yaptı.

Görkemli sünnet düğünde Minik Ömer Berkay Önal, Mehter müziği eşliğinde Yeni Çeri Askerleriyle taşınırarak sahneye getirilirken Karagöz Hacıvat Palyaçolar sünnet düğününe katılan çok sayıdaki çocukları eğlendirerek onlara çeşitli hediyeler dağıttılar.

Mahmut Kemikkıran hocanın konuşmaları ve duaları tüm davetlilerden büyük alkış topladı.Ardından Fikret Çapacı'nın Anne ve Babasından nasihat ve öğütler içeren şiirini okumasının ardından Minik Ömer Berkay Önal'a anne Zeynep ve Babası Mahir Önal Kuran ve Türk Bayrağı hediye etti...

Minik Ömer Berkay Önal ın gurur gününde anne ve babası Mahir  ve Zeynep Önal şunları ifade etti; “ Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce oğlumuzun doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe adımı ile yaşama devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuzun mürvetini görmekte bir arada nasip olur” dediler. 

Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet şöleninde Zeynep ve Mahir Önal misafirlerini kapıda karşılayarak verdikleri değeri şölen boyunca göstererek devam ettirdiler. Tüm misafirler minik Ömer Berkay Önal ın gururunu ve mutluluğunu bir arada paylaştılar. FİB Haber Gazetesi olanak Zeynep ve Mahir Önal'a hayırlı olmasını Ömer Berkay Önal a geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.


FİB Ajans Organizasyon Gururla Sunar...!
0 384 212 9 444