Aksaray Sultanhanın’da Meydana gelen trafik kazasında Sultanhanı Belediyesinde Çalışan 42 yaşındaki Mustafa Akbaş Yaşamını yitirdi.

Aksaray'ın Sultanhanı kasabasında meydana gelen kazada 
50 AN 553 Nevşehir plakalı bir araç Motosikleti ile Yoldan Karşıdan Karşıya Geçmek isteyen Sultanhanı Belediyesinde çalıştığı öğrenilen  42 yaşındaki Mustafa Akbaş'a çarptı.

İddiaya göre  Motosikleti ile Yoldan Karşıdan Karşıya Geçmek isteyen Sultanhanı Belediyesinde çalıştığı öğrenilen  42 yaşındaki Mustafa Akbaş'a Konya'dan Aksaray istikametine seyir halinde olan  50 AN 553 Plakalı Özel oto çarptı. Motosiklette Bulunan Mustafa Akbaş Kazanın Şiddeti ile Ağır Yaralandı. Olay yerine gelen 112 Ekiplerince ilk Müdahalesinin Ardından Aksaray Devlet hastanesine Kaldırılan Mustafa Akbaş Tüm müdahalelere rağmen Kurtarılamadı.Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaza sonrası olay yerinde toplanan vatandaşlar sürekli aynı yerde benzer kazalar yaşandığını en son ölümlü kazadan sonra kavşağa sadece Trafik ışık donanımı yerleştirildiğini ve bu ışık kontrolüne çoğu zaman bir çok sürücünün uymadığını buraya acilen bir üst geçit yapılması gerektiğini söylediler.














aksaray68haber