2013 yılında kurulan Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Nevşehir İl Temsilcisi Kamil Balak başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek çalışmalarına ilişkin bilgiler aktardılar.
TÜGVA Nevşehir temsilcisi Kamil Balak, ülke genelindeki en genç vakıflarından biri olarak hizmet yürüttüklerini belirterek, güçlü ve yeni Türkiye idealine hizmet amacıyla bu vakıf çatısı altında bir araya geldiklerini belirtti. Türkiye Gençlik Vakfı olarak Türkiye idealini taşıyabilecek gençlerin ,milli ve manevi değerlere bağlı, ilimle donatılı bir gençlik olacağına inandıklarını dile getiren Balak,dünya ile her alanda rekabet edebilen bir Türkiye hedefi doğrultusunda da etkin hizmet yürütmeyi ana çalışma olarak belirlediklerini aktardı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, Türkiye’nin bir çok alanda dünya ülkeleri ile bir yarış içerisinde olduğunu belirtti ve gençlere çıktıkları bu yolda başarılar temennisinde bulundu. Ünver, Nevşehir Belediyesi olarak tüm sivil toplum kuruluşları ile sıkı bir diyalog içerisinde olduklarını ifade ederek,bundan sonraki süreçte de aynı kararlılık içerisinde çalışma sergileyeceklerini kaydetti.