Ak Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Nevşehir İl Telekom Müdürü Elektronik Mühendisi Yavuz Yapar yaptığı yazılı açıklamasıyla Teşekkür mesajı yayımladı.

 Değerli kardeşlerim,

 

2023 vizyonu için yolumuz uzun ve gerçekleştirmemiz gereken hedeflerimiz ve varmak istediğimiz güzel bir gelecek var. Bu gelecekte ülkemizin her ferdine düşen görev iyiye, güzele, nitelikli olana sahip çıkmak ve desteklemektir. Nevşehir halkının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ak bir geleceğe destek vereceğinden şüphe duymuyorum. Ülkemize ve şehrimize hizmetin bir bayrak yarışı ve bitmeyen bir sevda olduğu bilinciyle bundan sonraki süreçlerde bu hizmeti ifa etmeye, Nevşehir’imizi birlikte daha da güzelleştirmeye gayret edeceğiz.

 

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde, “Yeni Türkiye” yolunda ülkeme ve bir ferdi olmaktan gurur duyduğum Nevşehir’imize hizmet etmek için yola çıktığım ve dün neticelenen Ak Parti’den aday adaylığım süreci içerisinde,

 

Desteklerini ve teveccühünü eksik etmeyen Nevşehir halkına,

Sivil toplum Kuruluşlarına,

Ak Parti teşkilat ve üyelerine,

Kamu kurum ve kuruluşlarına,

Basın mensuplarına ve tüm gönül dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

 

Genel seçimlerde Nevşehir’i başarılı bir şekilde temsil edeceklerine ve ülkemize faydalı hizmetler üreteceklerine inandığım milletvekili adaylarımıza başarılar diliyor, bundan sonraki süreçte, Ülkemizin, Şehrimizin ve AK Parti Teşkilatlarımızın kazanması adına üzerimize düşen her türlü görevi yerine getireceğimizden, her zaman ve her şartta çalışacağımızı ve destek vereceğimize hiçbir kimsenin şüphesi olmasın.

“Birlikte, Güçlü ve Büyük Türkiye” yolunda 7 Haziranda yapılacak milletvekili genel seçiminin ülkemize, milletimize, şehrimize ve insanlığa hayırlara vesile olmasını diler, saygılarımı sunarım.

Cenabı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

 

Yavuz YAPAR

Elektronik Mühendisi

Nevşehir İl Telekom Müdürü

Ak Parti Milletvekili aday adayı