AK Parti İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Tüm Nevşehirlileri, bu akşam Diriliş Meydanındaki tarihi "Demokrasi ve Şehitler" Mitingine davet etti.

Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Eş zamanlı Nevşehir'in de aralarında bulunduğu 80 ilimizde ve Yenikapı’da düzenlenecek mitingimizde vatandaşlarımız bir kez daha dünyaya birlik, beraberlik ve demokrasi mesajı verecek. 7 Ağustos, Türk siyaseti için önemli bir tarih olarak anılacaktır." 

Açıklamada; Aynı anda İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi, Diriliş meydanın konulan dev ekran vasıtasıyla Nevşehirliler tarafından izleneceğini kaydederek “15 Temmuz gecesi meydanlara, sokaklara gelerek hiç ara vermeden demokrasiye sahip çıkan tüm Nevşehirli hemşerilerimize minnettarız dediler.


AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver; 15 Temmuz'dan bu yana meydanları terk etmeyerek iradesine sahip çıkan tüm Nevşehirli vatandaşlara teşekkür etti. Halkın dayanışmasını tüm dünyaya göstermek istediklerini vurgulayan Tanrıver, "Bugün ki mitingimizin ev sahibi halkımızdır. Dolayısıyla bizler de Nevşehir'de yaşayan vatandaşlarımızın tümünü davet ediyoruz. Tüm siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını kapsayan mitingimize yoğun bir katılım bekliyoruz. Halkımız şu ana kadar Demokrasi Nöbetlerine katılımları ile müthiş bir beraberlik örneği sergiledi. Bu akşamda hep birlikte halkımızın birlikteliğini dünyaya göstereceğiz." dedi.
AK Parti İl Başkanı Tanrıver mitinge tüm siyasi partileri davet ettiklerini belirterek, "İnşallah onlarla beraber meydanda olacağız." diye konuştu.


Nevşehir Milletvekillerinden 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne çağrı 

Kutlu nöbetimizi taçlandırmak "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için saat 17.00'de Diriliş Meydanı'nda Reis'imizin çağrısıyla omuz omuza bir arada olmaya davetlisniz

Mustafa Açıkgöz
Nevşehir Milletvekili


Vatanına sahip çıkıp bir çağrı ile bir kahramanlık destanı yazıp demokrasiyi daha da güçlendiren yiğit halkımızın 20 günü aşan vatan nöbetimizi 7 Ağustos 2016 akşamı taçlandırılması yapılacaktır. Bütün Ülke de eş zamanlı gerçekleştirilecek bu organizasyonda kalbi Türkiye ile atan bütün hemşehrilerimizi meydana davet diyoruz.

Murat GÖKTÜRK
Nevşehir Milletvekili


Bugun Saat 17:00 da Dırılıs Meydanında Kutlu Vatan Nobetımızı Taçlandırarak Demokrası Ve Sehıtlerimiz İçin Fınal Mıtıngı Yapılacaktır.Tum Nevşehir'li Hemşehrılerımızı Beklıyoruz.

Ebubekir GİZLİGİDER
Nevşehir Milletvekili


Bugün saat 17.00 da Nevşehirimize yakışır bir final yapıyoruz. Tüm hemşehrilerimi DİRİLİŞ Meydanına bekliyorum.

Hasan ÜNVER
Nevşehir Belediye Başkanı