"Nevşehir'de Tuna Bay-bayan ve Çocuk giyim mağazası açıldı... "

Nevşehir merkez 2000 Evler Mahallesi 55.Yol Nur Azerbeyar Caddesi Genç Yılzdızlar Apartmanı No:3 te de hizmete giren Tuna Giyim mağazasının açılışını Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı,MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol,BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş,Tuna Giyim Mağazası adına İsmail Karabıyık,Sinan Cılketmez ve Hafız Mahmut Kemikkıran birlikte gerçekleştirdiler.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, açılışta yaptığı konuşmada, mağazanın Nevşehir'e hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu...

NEVŞEHİR'İ BİZ GİYDİRMEYE KARARLIYIZ...!

İşletme sahibine bereketli kazançlar elde etmesi dileğini ileten Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, ''Nevşehir, her alanda hızla büyüyor. Belediye ve devlet eliyle yapılan açılışlar önemli olduğu kadar, özel teşebbüs eliyle yapılan açılışlar  da şehir için çok önemlidir. Vatandaşlarımız böylece daha çok çeşidi daha iyi imkanlarla alabiliyor. Yapılan yeni açılışlar ile şehrimizin il dışına olan ihtiyacı azalacak ve bu, Nevşehir'e gelir olarak yansıyacaktır. Ben bu işyerinin bereketli bir kazanç elde etmesini ve bu kazancı hayırlı işlerde kullanması temennisinde bulunuyorum.'' ifadelerini kullandı.

Tuna Giyim mağazası sahiplerinden İsmail Karabıyık, mağazanın Nevşehir'lilere hayırlı olması temennilerinde bulunurken, açılışa özel %30 indirim yaptıklarını söyledi. Mağaza sahiplerinden Sinan Cılketmez ise Nevşehir'de yeni bir ekol oluşturacaklarını belirterek vatandaşların kaliteli markaları internetten ya da başka şehirlerden satın almalarına gerek kalmayacağını kaydetti.

Tuna Giyim Mağazası Hafız Mahmut Kemikkıran hocamız tarafından yapılan dualar ile Nevşehir halkımızın hizmetine açıldı. Açılışa büyük ilgi gösteren Nevşehirli vatandaşlarımız Tuna Giyim mağazasını gezerek,bol bol alışveriş yaptılar.

Açılışa katılan bütün davetlilere ikramlar ve çocuklara da balon dağıtımı yapıldı.

Erkek-Bayan ve Çocuk Giyimleri Çanta aksesuarları Formalar,İç giyim,Çorap ve Gecelik Pijamalar Spor giyimlerle Şık modern tasarımlarda TUNA GİYİM Mağazası Nevşehirlilerin hizmetine girdi.

FİB Ajans Organizasyon tarafından gerçekleştirilen açılış davetlilerdende tam not aldı.

% 100 Nevşehirli işletme sahipleriyle artık Nevşehirlilerin Giyimde farkı yaayacakları Tuna Giyim Mağazamız Nevşehirimize hayırlı ve uğurlu olmasını ve bol kazançlar diliyoruz.