TÜRK ARAP ÜLKELERİ İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (TURAB) İZMİR ŞUBESİ ARAP İŞ DÜNYASINI İZMİR'DE ÇEŞME SHERATON OTEL'DE BULUŞTURUYOR...

Kapadokya Turab Fuarı'nda Tanıtılacak

Türk-Arap İş Adamları Derneği'nin (TURAB) planladığı Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi ve İkili İş Görüşmeleri Organizasyonu'nda Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tarımsal ve gıda ürünlerinin tanıtımı gerçekleştirilecek.

Türk-Arap İş Adamları Derneği'nin (TURAB) planladığı Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi ve İkili İş Görüşmeleri Organizasyonu'nda Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tarımsal ve gıda ürünlerinin tanıtımı gerçekleştirilecek.


13-16 Kasım tarihleri arasında İzmir'de yapılacak TURAB Fuarında Nevşehir ve Kapadoya NTSO NTB ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğü iş birliğinde yapılacağı Nevşehir Valiliğininde bu fuara tam destek vereceği belirtildi.



URAB fuarı için de Nevşehir Valiliği olarak her türlü desteğin verileceğini dile getirdi. 13- 16 Kasım 2013 tarihleri arasındaki Türk-Arap İş Adamları Derneği'nin (TURAB) planladığı 'Gıda ve Gıda Teknolojileri Zirvesi ve İkili İş Görüşmeleri Organizasyonu'nda Nevşehir adına kiralanan stantta Nevşehir ve Kapadokya bölgesinin tarımsal ve gıda ürünlerinin tanıtımı gerçekleştirilecek. Programa konu ile ilgili 400 kişilik yatırım ve gıda alım heyetleriyle birlikte, ülkemizde görev yapan 22 Arap ülkesi büyükelçileri de katılacak. Toplantılarda Arap ülkelerinin Ticaret ve Sanayi Odası başkanları ve tarım konusunda görev yapmakta olan devlet yetkilileri de bulunacak.

TARİH: 13-16 KASIM 2013 (Çarşamba-Ctesi)

 

YER     :   ÇEŞME SHERATON OTELİ


 

Organizasyonumuzun ana hedefi, yurt içindeki sektör üreticilerinin özellikle yurt dışı alım heyetleri ile bir araya getirip, sektörel bazda ticari bir platform oluşturmaktır.

Gıda ve gıda teknolojileri sektörleri alım heyetleri ile sektörü buluşturarak,ülkelere  katkı sağlayacak büyük bir atılımı gerçekleştirmektir.

Gıda Zirvesine 22  Arap Ülkesinden  400 Kişililik bir alım heyeti katılacaktır

.Zirve Süresince ve Sonrasında,Arap Ülkelerinden Danışmanların Firmalara sürekli destek sağlaması organize edilecektir.

Turab Expo "Gıda ve Gıda Teknolojileri İkili Görüşme Organizasyonu, Gıda Zirvesi" ;Türkiye’deki üretici firmalarla, yabancı alım heyetlerini bir araya getirerek, ticari işbirliklerinin oluşmasına ve şirketlerin dış pazarlarda yeni partnerler kazanmasına imkân sağlayacaktır.

BİLGİ İÇİN ;

İletişim :

TURAB-İZMİR    ; 533 222 90 10  Sabuhi ATTAR Başkan   

Türk Arap Ülkeleri İş Adamları Derneği İzmir Şb.

TURAPEXPO Organizasyon A.Ş.İzmir/TURKİYE

Web      : www.turabexpo.com

E-mail   : [email protected]  


Tel         : +90 232 281 39 09Fax  

90 232 281 39 29

Cep       : 90 532 275 99 54