KAMUOYUNA DUYURULUR

Son günlerde Nevşehir'de faaliyet gösteren bazı gazetelerde yer alan haberler ve internet haber sitelerinde yer alan haber-yorumlarda, Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatlarının memur sendikaları ile uyumsuz çalıştıkları ve memur sendikalarını yalnız bıraktıklarına dair içeriklerle karşılaşmaktayız.



Göreve geldikleri günden bugüne kadar, Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl ve ilçe teşkilatları gerek Nevşehir'de memurların yaşadığı kıyımlarda gerekse de ülke gündemine dair yaşanan sorunlarda duyarlı davrandıkları gibi alanlarla ve makamlarda da sendikamıza desteklerini esirgemeyerek Nevşehir'de uyumlu bir çalışma örneği göstermiştir.


Söz konusu haber ve yorumlarda yer aldığı gibi Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatları ile Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi arasında herhangi bir sorun olmayıp, ilgili haber ve yorumlara itibar edilmemesi gerekmektedir.



Türk siyasal hayatının domino taşlarından birisi olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin Nevşehir il ve ilçe teşkilatlarına bu olumlu tutum ve tavırlardan ötürü bir kez daha teşekkür ediyor,

 

Saygılar sunuyorum.

 

Mustafa Uğur

Türk Eğitim-Sen

Nevşehir Şube Başkanı