Nevşehir’in en aktif STK sı olma özelliğini taşıyan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesinden bugün FİB Haber Merkezine ziyaret gerçekleştirildi.

 

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve Sendika Yönetim kurulu üyesi Sefa ATAR rutin ziyaretleri çerçevesinde bugün önce İş-Kur Nevşehir Şube Müdürü Sayın İlhan Temel ve Nevşehir İl Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

Şube Başkanı Mustafa UĞUR ve yönetim kurulu üyesi Sefa ATAR ilk olarak geride bıraktığımız aylarda Nevşehir İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne atanan Özcan YOLDAŞ'a bir ziyaret gerçekleştirerek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaretlerde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Türk Eğitimsen Şubesi İş-Kur Müdürlükleri arasında önemli bir yeri olan ve yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken İŞ-KUR İl Müdürü İlhan Temel’i ziyaret etti.

Görüşmeler sonrasında İl Müdürü Temel,2013 yılı için Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrine 50 kişilik hizmet alımı elemanı sözü verdi.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur günün son ziyaretini FİB Haber Merkezine gerçekleştirdi.Ziyarette Başkan Uğur FİB Haber Genel koordinatörü Fikret ÇApacı ve İbrahim Uysal'a çeşitli hediyeler takdim edildi.

Şube başkanı Mustafa UĞUR ve yönetim kurulu üyesi Sefa ATAR bugün Fib Ajans Reklam ve Organizasyon firma yöneticileri Fikret ÇAPACI ve İbrahim UYSAL'ı  ajansın bürosunda ziyaret ederek habercilik adına kardeş kuruluş olarak gördüğümüz haber sitesi yöneticilerini kutlayarak yayıncılık hayatında başarılar diledi.

Bu nezaket Ziyaretinden oldukça mutlu olduklarını belirten sayın Fikret ÇAPACI  haber siteleri Fib Ajans  hakkında da detaylı bilgiler vererek , Tüm Nevşehir olarak Birlikte  el ele vererek Fib Ajansın daha çok habere imza atmasını temenni ettiklerini belirtmiştir.

Şu an itibari ile hatırı sayılır bir site ziyaretçi sayısına ulaştıklarını belirten ÇAPACI hedeflerinin daha büyük olduğunu belirtti.. Sıcak ve güncel haberlere imza attıklarını belirten FİB Haber Koordinatörü İbrahim Uysal da   sanal alem haberciliği ile sıkıntılar yaşadıklarını belirtselerde yaptıkları işi çok sevdiklerini açıklamışlardır.

ÇAPACI  sanal alem habercilik dışında Nevşehir İlinde önemli bir ihtiyaç olan Düğün , Toplantı ve açılış gibi bir çok etkinlikde de önemli bir boşluğu doldurduklarına inandıklarını belirtmişlerdir.

Sayın ÇAPACI  ziyarette Şube Başkanı Mustafa UĞUR'a oldukça övücü sözler ile onure ederken,yapılan çalışmaların FİB ajans olarak takdirle takip ettiklerini belirtmiştir.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ,FİB Haber Merkezine aslında şimdiye kadar geç kalınmış bir ziyaret olduğunu belirterek bu tür Doğaçlama ziyaretlerimiz bundan sonrada sürecek dedi.Başkan Uğur, işimiz gücümüz çabamız uğraşımızın esas konusu Devletimiz ve Milletimiz dir.Bu kutsal topraklarda yaşayan her bir ferdin üzerine düşen vazifeler vardır.Bizler bu bağlamda öncelikli olarak “Eğitim” konusunu üzerimize vazife edindik. En büyük yatırımın İnsana dolayısıylada İnsana yapılan en büyük yarımında Ancak Eğitimle olacağı bilinciyle he yüksek kalitede en güzel Eğitim  nasıl veriliri hemde bu uğurda mesleğinin aşığı olmuş ve kendisine en büyük kutsal vazife olarak algılayan Değerli Eğitmenlerimiz Öğretmenlerimizin sorunları bizlerin uğraş verdiği en önemli ana konularımız arasındadır dedi.

Nevşehir'in en büyük eksiğinin Birlik ve Beraberlik olduğunu söyleyerek bu ortak görüşle Nevşehirin eksik kalan yanlarını ortaya koyarak bu sorunlara birlikte çözüm bulmaları yönünde çalışmalar yaptıkları ifade edildi.

Oldukça samimi ve Memleket konulu güzel bir atmosferde gerçekleşen Ziyaret sonrası sohbetlerin ardından Türk Eğitimsen Nevşehir Şube Başkanı Sayın  Mustafa Uğur ve Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Atar merkezimizden ayrıldılar.

FİB Haber Merkezi olarak Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesine BAŞARILAR DİLİYOR, YOLLARI AÇIK OLSUN DİYORUZ.


http://www.nevtes.org         mutlaka sık kullananlara ekleyin DİYORUZ.