NEVŞEHİR(MHA) Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetim Kurulu üyeleri Tayfur Urgenç, Fatih Arıkan, İlhami Genç ve Cengiz Yurt’un katıldığı ziyarette Nevşehir adına yapılacak tüm pozitif çalışmalarda birlik mesajı verildi.
Ziyarette konuşan Şube Başkanı Uğur; "Başta yaşanan müdür atamalarındaki haksızlıklar olmak üzere sendikamızın haklı davasındaki desteğini sık sık dile getirerek gerek açıklamalarında gerekse de alan eylemlerimizde yer alan Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Teşkilatı'na teşekkür ediyorum" dedi.
Büyük Birlik Partisi Nevşehir İl Başkanı Şerafettin Karataş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Türk Eğitim-Sen'in Nevşehir'de aktif ve başarılı bir sendikacılık yaptığının altını çizerek sendikal çalışmalarda başarılar diledi.

Aynı heyet Alperen Ocaklarını da ziyaret etti. Burada Alperen Ocakları Başkanı Ali Neşeli Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı ve Yönetimini ağırlayan kişi oldu. 
Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Gençliğin milli ve manevi duygularının oluşmasında görev alan, Nevşehir'de aktif çalışmalara imza atmak adına gönüllü insanların görev aldığı Alperen Ocakları'nın çalışmaları hakkında bilgi almak ve görüş alışverişinde bulunmak bizler için önemlidir bu yüzden bugün bu ziyareti gerçekleştirdik" diye konuştu. 
Alperen Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Neşeli ise, Türk Eğitim-Sen'in Nevşehir'de aktif ve başarılı bir sendikacılık yaptığı ve eğitim adına önemli bir rolü üstlendiğini belirterek, sendikal çalışmalarda başarılar diledi.