Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneğine ( NÖGED) bir katkıda Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesinden geldi.

 

 Kurulduğu günden beri Üniversite öğrencilerine yönelik yapılan çalışmalarla Şehit, Gazi, Yetim, Öksüz ve gelir düzeyi düşük okumak isteyen üniversite öğrencilerinin eli, kolu olan NÖGED hayırseverlerin katkıları ile çalışmalını aralıksız devam ettirmektedir. 

Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi Başkanı Yaşar Nihan Küsmez yaptığı açıklamada Nevşehir Üniversitesinin her zaman yanında olduklarını ve Üniversitemizin organize edeceği bütün çalışmalarında destek olacaklarını belirti. Üniversitemize gelip okumak isteyen ekonomik durumları yetersiz olan öğrencilerimize yönelik kurulan bu dernekten dolayı da başta Rektörümüz Prof. Dr. Filiz KILIÇ hanımefendi ve dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği Yönetim Kurulu başkanı Yrd. Doç.Dr. Özden Taşğın’da desteklerinden dolayı Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi Başkanı Yaşar Nihan Küsmez ve tüm yönetim kuruluna teşekkür etti. Taşğın, Türk Millet olarak şu günlerde geçirdiğimiz sıkıntılı günlerde birlik, beraberlik ve dayanışmanın en iyi örneğini göstermede katkısı olan bütün hayırseverlere yönetim kurulu ve öğrenciler adına teşekkür etti.