Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz  Gülen, kutlanmakta olan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında, Türk Kızılayı çalışmalarına yaptığı desteklerden dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür plaketi takdim etti.

Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Cengiz Gülen, içerisinde bulunulan Kızılay Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i,   Nevşehir Külliyesi yanında oluşturduğu çalışma ofisinde ziyaret etti.

Beraberindeki Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Türk  Kızılayı Kan Merkezi personeli ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret eden Şube Başkanı Cengiz Gülen, Ünver’e , Türk Kızılayı Nevşehir Şubesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalara yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, her zaman sivil toplum örgütleri ile sıkı bir işbirliği içerisinde olduklarını belirterek, bu birlikteliğin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini belirtti.