TÜRK SAĞLIK SEN TEMSİLCİLERİ İLE TOPLANTI YAPTI.

15 Ağustos daki Toplu Sözleşme Masasında Malum Sendika Tarafından, Gündeme Bile getirilmeyen Mali, Sosyal ve Özlük Haklarımız, Döner sermayelerin emekliliğe Yansıması, Sağlıkta Şiddete Hayır , Toplu sözleşme masasında kamu çalışanlarının haklarını yeterli savunulmadığını ifade eden Şube Başkanı yetkinin ehil elleri teslim edilmesi gerektiğini,  yetkilendirilmiş değil, yetkili sendika olarak Türk Sağlık Sendikasının Toplu görüşmelerde yer alması ve çalışanların haklarının alınması

 

      Yetki sürecindeki üye çalışmalarının yapılmasını 2013 yılı Nevşehir Devlet Hastanesin de yetkinin alındığı gibi 2014 yılında Nevşehir il genelinde Türk Sağlık Sendikasının yetkili olması hususunda  görüş birliğine varıldı.

 

      13 Mart 2014 tarihinde Nevşehir Devlet Hastanesi önünde yapılacak olan Mali, Sosyal ve Özlük Haklarımız, Döner sermayelerin emekliliğe Yansıması, Sağlıkta Şiddete Hayır, Hakkımız Olan Yıpranma Payı (Fiili Hizmet Payı) Talebi İçin, basın açıklaması hakkında bilgiler verildi.

 

 

      15 Mart 2014 de Nevşehir Belediyesi Kültür merkezin de yapılacak olan Prof. Dr. Nadim Macit’ in Konuşmacı olduğu Türk Kültürün de Siyasal akıl ve yenileşme konferansı gerekli katılımın sağlanması için gerekli özenin gösterilmesi temsilcilerde istendi.