Türk Yıldızları lisanslı ürünlerinin tanıtılması ve şehit ailelerine maddi destek satışı yapılması için Türkiye'yi dolaşan tırın bu seferki durağı Nevşehir olacak.

Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi’nin faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışını yapan Türk Yıldızları TIR’ı, şehit ailelerine maddi destek için Türkiye’nin birçok ilini ve ilçesini dolaşıyor. Bu kapsamda Türk Yıldızları Store Satış TIR'ı Salı günü Nevşehir'e gelicek.

Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi’nin lisanslı ürünlerinin satıldığı Ty-Storetırları Türkiye’de il il dolaşmaya devam ediyor. 2016 yılında Mobil Sahne Sistemleri’nin iştiraki olarak faaliyete başlayan Ty-Store; rotasında 3 farklı satış aracı ile ülkemizdeki birçok il, ilçe, üniversite, alış-veriş merkezlerini dolaşıp fuar ve festivallere katılıyor.

Yıldız 3 aracı 13-14.02.2018 Tarihlerinde Nevşehir Meydan da hizmete sunulacaktır.

Tırlarda bulunan lisanslı ürünlerin satışı ile de Kartal Vakfı’na destek sağlamakta. Üstelik tüm ürünlere sadece tırlardan değil www.ty-store.com dan da ulaşabilirsiniz.


Katıldıkları etkinliklerde yaptıkları gösterilerle tüm dünyanın beğenisini kazanan, Türk Hava Kuvvetleri’nin gurur kaynağı Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi, lisanslı ürün gelirleri üzerinden yaptıkları yardımlarla halkın takdirini topluyor. Türkiye’nin birçok şehrini gezip il ve ilçe meydanlarında konumlandırılan satış tırında asılı olan yazıyı okuyan vatandaşlar, alışveriş yapmadan geçmiyor. TIR’ın giriş kısmında, "Alacağını ürünlerde şehit olan personel ailelerine destek sağlayan Kartal Vakfı’na bağış yapmış olacaksınız” şeklinde yazılar bulunuyor.

Türk Yıldızları Satış Tır’ında, Türk Yıldızları Akrobasi uçaklarının, farklı boylarda maketleri, anahtarlık, bardak, şapka, kravat, tişört, pilot tulumu gibi onlarca çeşit ürün satışa sunuluyor. Alışveriş yapan bazı vatandaşlar, şehit ailelerine yardım yapmak için bütçeleri kadarıyla ürün satın aldıklarını ifade etti.