1 yıl boyunca Nevşehir il genelinde yüzlerce önemli faaliyete imza atan Başkan Ali Türker ve yönetimi, Görevlerinin daima hassasiyetle icra etme gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

Her biri Oğuz'un bahadır evlatları gibi hakikatli birer vatansever olarak yetişen, ocaklı gençlere desteklerinden ötürü teşekkürlerini dile getiren Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, birlik ve beraberlik içerisinde teşkilatı ile omuz omuza mücadelelerinin devam edeceğini vurguladı.

Görevdeki ilk yılını dolduran Başkan Ali Türker konu hakkında yaptığı açıklamada;  “Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı Yönetimi olarak, 1 yıldır devam ettirmekte olduğumuz görevimizi; namus bilip şeref sayarak  hayatımızın sonuna kadar kalbimizdeki ülkü aşkıyla birlikte, onur sayacağız. Görevimizi daima hassasiyetle icra etme gayreti içerisinde olacağız. Şu âna kadar, yaptığımız bütün olumlu işler ve faaliyetler, teşkilatımızın ve şehrimizdeki kıymetli Türk Milliyetçilerinin birlik ve beraberliğinden kaynaklanan çalışmaların eseridir. Hata ve işlenen bir kusur varsa eğer, bizlerin şahsına atfedilmelidir. Birlik ve beraberliğimizin daim olması ve teşkilatımızın müreffeh yarınlara ulaşması için dualarınızı ve desteklerinizi üzerimizde hissetmek, bizlere güç ve azim vermektedir. Her biri Oğuz'un bahadır evlatları gibi hakikatli birer vatansever olarak yetişen, ocaklı gençlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür eder, bütün ülküdaşlarımızı saygı, sevgi ve en derin muhabbetlerimizle selamlayarak, hürmet ederiz.” dedi.