Geçen 7 ay sonrası hayatından umutların kesildiği Tunç ve Selda nın bugünkü ATV ekranlarındaki Müge anlı programında anne Kevser Bağdatlı kızı Selda için başına bir şey geleceğini tahmin ediyordum.Çünkü yaşantısı yaşantı değildi.Gece geç saatlerde geliyordu.Selda kızım bak böyle yapma diye kendisini uyardığımda kapıları pencereleri kırıp geçiriyordu diyerek kayıp kızı hakkında eleştirilerini dile getirdi.Niyazi ise kolunda yazan İNTİKAM yazısının 2 ay öncesinde yazdığını dile getirerek Annemin başına kim ne hal getirmişse ondan hesabını soracam dedi.Ayrıca Niyazi nin olay günü barda olduğunu açıklayıp aksi durumda mobesede gözükürdü açıklaması sonrası Müge Anlı nın ekibi Avanos taki Niyazinin çalıştığı bara gitti.Bar da ki güvenlik kamerası ve mobese kameraları yerleri kontrol edildi.Kameraların durumu yerinde incelendiğinde eğer Niyazi bardan arka tarafta mezarlık kısmından gitmek istese Mobese ye takılmadan bağ evine gidebileceği fakat Niyazi nin açıklaması ben kesinlikle bardaydım ve gece geç saatte eve geldim dedi.

 

Bu arada hergün programda bir yeni bilgi ediniyoruz.Bugün ki programda Tunç Boztepe nin aslında çok küçük yaşta annesini bir trafik kazasında kaybettiği ve annesi olarak kendisini yetiştiren kişinin bu anlamda kendisini öz evladı gibi büyüttüğünü efendiliği ile sevgisini kazandığını ve bir evladı olarak gördüğünü söyledi.

 

NEVŞEHİR'DE SIR KAYIP | Tunç Boztepe ve Selda Grosle 6 aydır kayıp

Avanos ta ki kayıp olayı Nevşehir gündeminide 1.sırada meşgul etmeye devam ediyor.Her sabah Müge anlı yı ATV ekranlarında takip ederek izleyen vatandaşlarımız olayın biran önce çözülmesini beklediklerini dile getiriyorlar.

Ayrıca Dayı Sezai Bağdatlı nın da hakkındaki sorulara cevap vermesi adına Müge anlı ya çıkması gerektiğini belirtiyorlar.

 

Tunç ve Selda ile ilgili adli süreç devam ediyor.Nevşehir ve Avanos ilçe Emniyet müdürlüğü olay hakkında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Avanoslular susmuyor konuşuyorlar… Avanoslu vatandaşlar bu Duyarlılıkları ile takdir topluyor.

 Türkiye ve yurt dışındaki gurbetçilerimiz Tunç ve Selda nın kayıp olayını ve sonucunu merakla bekliyor.

Entrika-İhtiras-İntikam-Kıskançlık-Para-Namus Hangisi ???

 Dayı Sezai Mi? Evlat Niyazi mi? Yoksa süpriz biri olacak mı? İşte Emniyet birimleri en ince detayları atlamadan Kamuoyunda dillendirilen bu soruların cevabı araştırılıyor...Fakat ortak düşünce bir kişinin yapacağı bir iş değil.en az iki kişinin birlbikte bu olayı gerçekleştirdiği düşüncesi hakim.

Türkiye Avanos’taki Bu Sır Kayıp Olayına Kilitlendi…
Tüm gelişmeleri FİB Haber den takip edebilirsiniz...
Çok kısa zaman da olayın çözümlenmesi bekleniyor.Önemli gelişmelerin ve bilgi ve ipuçlarıyla Gizli tanıkların söylemleriyle bulgular olayın artık sonlarına geldiğini gösteriyor ...