Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Nevşehir Devlet Hastanesi Personeli Rıdvan GÖGÜŞ'ün Objektifinden "15 Temmuz Şehitleri Anma" Fotoğraf Sergisi açıldı.

Serginin açılışına, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Muhammet Çömçe, daire müdürleri, sağlık çalışanları, Hasta ve aileleri, protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Hastane olarak, Türkiye'de ilk olma özelliğide taşıyan ve Nevşehir Devlet Hastanesinde sergilenen "15 Temmuz Şehitleri Anma" Fotoğraf Sergisi, Demokrasi Nöbetleri ile Nevşehir halkının Milli İradeye gösterdiği sahiplenmenin en güzel örneğini taşıyan tarihi bir vesika olarak davetlilerden büyük ilgi gördü.


Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe sergiye ilişkin yapmış olduğu açıklamada;" Nevşehir Devlet Hastanesinde açtıkları serginin büyük ilgi gördüğünü, çok duygulu anların yaşandığını söyledi."

Sergi ile vatandaşlarımızın Tek Bayrak, Tek Vatan ,Tek Devlet ve Tek Millet olgusu ile demokrasiye sahip çıkma ve sahiplenme iradesini sergilemiş olduklarını anlatan Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, "Sergimizi tüm vatandaşlarımız istediği zaman gelip görebilir. Aynı zamanda,  "Bu sergideki bir başka amacımız ise, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşanan alçak kalkışmayı unutturmamaya, gelecek nesillere aktarmaya çalışacağız." dedi.

Kamu hastaneleri ve Nevşehir Devlet hastanesininde desteğiyle, Nevşehir Devlet Hastanesinde Görevli Rıdvan Göğüş'ün, 15 Temmuz ruhunu tekrardan canlandırmak ve yaşatmak amacıyla, 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrası gecelerde Nevşehir halkının tuttuğu demokrasi nöbetlerinden çektiği Fotoğrafların kullanıldıgı, 15 temmuz şehitleri anma fotoğraf sergisi Nevşehir Devlet Hastanesi konferans salonu girişinde tüm halkımıza açık.

Nevşehir protokolü ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği sergide Rıdvan Göğüş'ün objektiflerinden 50 farklı fotoğraf sergleniyor.

15 Temmuz'da Alçak FETÖ örgütü tarafından yapılan hain saldırı sonucunda hayatını kaybeden Demokrasi Şehidimiz Avanoslu Polis Demet Sezen'in ailesi de fotoğraf sergisini gezen misafirler arasında yer aldı.