Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ortaklaşa düzenlenen ’50. Başkanlar Konseyi’ toplantısı için Nevşehir’e gelen gazeteciler, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı  Yılmaz Karaca başkanlığında ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekinci nezaretinde 71 ilden Gazeteciler Cemiyeti Başkanlarından oluşan heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Federasyon Genel Başkanı Yılmaz Karaca ve beraberindeki  heyeti Nevşehir’de ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde ağırlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyduklarını belirten Rektörümüz, kendilerine teşekkür etti. 2007 yılında kurulan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin elde ettiği başarılı çalışmalarının ve üniversitenin tanıtımı ile duyurulmasında ilimizde bulunan medyanın da büyük katkılarının olduğuna değinen Rektörümüz, kendilerine bir kez daha teşekkür etti. Rektörümüz ayrıca heyete üniversitemiz hakkında bilgi verdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin Kapadokya’yı anımsatan mimari yapısını gördüğünde oldukça ilgisini çektiğini söyleyen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca ise, Rektörümüzü özellikle bir bayan Rektör olarak ortaya koyduğu başarılı çalışmalarından dolayı taktir ettiğini belirtti. 

Rektörümüz ve heyet, ziyaret sonrasında ‘50. Başkanlar Konseyi Toplantısı’ kapsamında Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Üniversitemiz Turizm Fakültesi tarafından üniversitemiz ev sahipliğinde Kültür ve Kongre Merkezimizde gerçekleştirilen ‘Medya ve Turizm’ konulu panele geçti.