Türkiye, Gaziantep'teki hain saldırının ardından teröre karşı tek yürek oldu.Hiçbir hain planların emeline asla ulaşamayacaklarını Tüm Türkiye bir kez daha gözler önüne seriyor.Terör olayı artık pkk lıların çırpınışları ile kendi taraftarlarını da umutsuzluğa itiyor.

 

Son terör olayları ile birlikte hat safhaya ulaşan pkk terör olayına karşı Tüm Türkiye tek yürek oldu.Sivil Toplum kuruluşları,Siyasi partiler ve tüm yurt genelinde vatandaşlarımız birlik ve beraberliğimize zarar veren bu tür hain saldırılara karşı tek yürek olduklarını ve bu durumu yine sağ duyu ve birlik beraberlikle üstesinde geleceklerini bildirdiler.

Bizi hiçbir güç bölmeye parçalamaya gücü yetmez yetmeyecek.Bu konuda şüphesi olan ve hayal peşinde koşanlar Aziz milletimizin kahramanlıklarla dolu Tarihini tekrar okusunlar.

Bir ölür bin dirilir yaptıklarınıza pişman eder ezer geçeriz diyen vatandaşlar pkk ve yandaşlarına oynan bu kahpe oyundan pişmanlık duyacaklarını dile getirerek kürdü çerkezi lazı alevisi sünnisi ile Yüce Türk milletimizin huzurunu kimse bozamayacak.Türkiye nin gelişim ve büyümesinden rahatsızlık duyan düşmanlarımız tarih boyunca olduğu gibi yine büyük  hüsrana uğrayacaktır.

Birlik beraberliği inançları tarihi kültürü namusuna bayrağına ezanına ve tüm değerlerine karşı bir takım hain plan ve hayaller peşinde koşanlar asla amaçlarına ulaşamayacaklardır.Zira bu yüce milletimiz daha önce tarihin bir çok döneminde olduğu gibi İsmine kahramanlık şanlı gazi gibi ünvanlar katan Dünyada bir ilke imza atan Şanlı Urfası,Kahramanmaraşı,Gaziantepi ile tüm illerimiz vatandaşlarımız kenetlendi ve tek yürek oldu.Her bir karış toprağı şehit kanlarıyla yoğrulmuş aziz vatanımıza göz diken bebek katili hain ve melun insanlıktan nasibini almamış hangi emellerde olurlarsa olsunlar karşılarında her zaman büyük Türk milletini göreceklerdir.

Dini ırkı görüşü her ne olursa olsun konu Memleket olduğunu geri kalanı sadece teferruat olduğunu ve dosta düşmana çok güzel bir ders vereceğimizi dünyanın bir başka hiçbir yerinde yaşanmayacak olan Vatan için can Feda…Vatana canım feda olsun evladım bu vatana feda olsun diyen analarımız babalarımız ile düşmana korku salmaya umudunu yitirmeye  devam edecektir.Devlet Millet elele verdiğinde bu yüce milletimizle baş edecek hiçbir güç duramayacağın çok iyi bilmeli.

 

Türkiye tek yürek oldu

Türkiye, Gaziantep'teki hain saldırının ardından teröre karşı tek yürek oldu.

 

 

Gaziantep'teki saldırıda hayatını kaybedenleri son yolculuklarına devletin zirvesi uğurlarken, sosyal medyada bir araya gelen on binlerce kişi terörü lanetledi.

        

Facebook'ta birlik ve beraberlik mesajları veren sosyal medya takipçileri, Twitter'da ''#70MilyonTEKyurekAntepliyiz'' etiketini Türkiye gündemine taşıdı.

        

Twitter'da ''70MilyonTEKyurekAntepliyiz'' etiketi altında duygu ve düşüncelerini ifade eden on binlerce kişi, Gaziantep'te yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet diledi, yakınlarının acısını paylaştı.

        

Terörü kınayan ve lanetleyen on binlerce kişi, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajı verirken, bazı twitter kullanıcıları, Gaziantep'teki cenaze töreninden fotoğrafları paylaştı.  Bazı kullanıcılar da ''Gaziantep, gazi olur, şehit olur ama asla teslim olmaz'', ''Bugün Türkiye tek yürek'', ''Ateş nereye düşerse biz işte oralıyız. Yandıkça büyüyen alev, kesildikçe uzayan dal gibi kardeşliğimiz'', ''Bu vatanın acısı neredeyse, tüm ülkenin yüreği orada atar. Bugün ülkenin kalbidir Gaziantep'', ''Gün birlik beraberlik günü'', ''Canı yanan

sabretsin, canı yakan, canının yanacağı günü beklesin Hz. Muhammed(s.a.v.)'' şeklinde tweet attı.

       

''#70MilyonTEKyurekAntepliyiz'' etiketi, Twitter'ın Türkiye gündeminde Trending Topic (TT) olurken, on binlerce kişi Türkiye'nin teröre karşı tek yürek olduğu mesajını verdi.

 

Bu vesile ile FİB haber merkezi  olarak terörü lanetleniyor, Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlık diliyoruz.