NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Gülşehir ilçesinin genç ilçe kaymakamı son dönemlerde Ülkemizde yaşananlara dair ilginç açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden bir heyet ile sohbetinde ülkemizde son dönemlere dair yaşananlarla ilgili ilginç açıklamalarda bulunan İlçe Kaymakamı Murat Ertekin, günümüzde 28 Şubat döneminden daha fazla insanların kafalarının karışık olduğunu söyledi.

İfadeleri arasında 28 Şubat döneminde İstanbul –Sultanbeyli’de Lise öğrencisi olduğunu ve o dönemde yaşananların bile bugünün koşullarında daha az kafa karışıklığı yarattığını söyleyen İlçe Kaymakamı Murat Ertekin, “Türkiye’de şu an müthiş bir kafa karışıklığı var. 28 Şubat döneminde İstanbul Sultanbeyli’de Lise öğrencisiydim. Bilirsiniz Sultanbeyli Merhum Necmettin Erbakan Hoca’nın kalesiydi. Sayın Valimiz Mehmet Ceylan’da orada kaymakamlık görevinde bulunmuştu ve oradan İlimize Vali olarak atandı. O dönemde bazı öğretmenlerimizin resmi bayramlarda şu kelimeyi neden söyledin diye soruşturma geçirdiklerini bilirim. O süreç 1000 Yıl sürecek denilmişti. 3 Yıl sonra Ak Parti Hükümeti göreve geldi. Şu an ülkemizde askeri vesayet yok. Aslında şu an asker olması gereken yerde. Bence şuan o dönemden daha çok şimdi ihsanlarımızın kafalarının daha karışık olduğu muhakkak” diye konuştu