ilimizin saygın ve sektörünün en büyük markası Özaltın Grup, yine Sektörünün ülkemizdeki lider kuruluşu ve Türkiye’nin öncü mücevherat markası Atasay bünyesinde Türkiyenin En Büyük Atasay Altın Marketini  Nevşehir halkıyla buluşturdu.

Türkiye’nin öncü mücevherat markası Atasay , geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği ‘ Altın Market ‘ konseptli mağazalarının en büyüğünü Nevşehir’ de açtı . 

Cadde mağazaları ve büyük ölçekli mağazalar için kurgulanan ‘ Altın Market ‘ konseptli kapsamında Atasay , Türkiye genelindeki 5’inci mağazasınında açılışını yapmış oldu . 

Atasay En Büyük ‘Altın Market’ i Nevşehir’de Açtı 


Altın Market’ler , ürün yelpazesinin yanı sıra büyük ölçekli olmasıylada mevcut Atasay mağaza konseptinden ayrışıyor . 300 metrekarelik alanda 5 katlı bir mağaza olan Atasay Nevşehir Altın mağazası 
45 metre cepheli vitrin alanıyla da dikkat çekiyor .

Nevşehir’de açılan en büyük Atasay Altın market’in açılış törenine mağazanın franchise sahibi Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulunurken, Atasay  Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Atasay Mücevherat CEO’su Atasay Kamer de açılış törenine katıldı. 

Nevşehir Sarraflar Çarşısında Türkiye'nin en büyük Atasay Altın Marketi açılış törenine Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk,Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, AK Parti İl ve ilçe Yönetimi, MHP İl İlçe Yönetimi ve Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol,Sait Yüksel  Niğde Belediye eski Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Niğde 23. Dönem Niğde Milletvekili Mümin İnan ile çok sayıda STK Temsilcileri , iş adamları ve Nevşehirli vatandaşlar katıldı.

Nevşehir'imize Hayırlı Olsun ...!

Tüm katılımcılara teşekkür ederek konuşmalarına başlayan Özaltın Grup Genel Müdürü Faruk Özaltın yaptığı açış konuşmasında şunları ifade etti:

Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Belediye Başkanlarım, Sayın Rektörüm, Sayın Daire Müdürlerimiz, Oda Başkanlarımız, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, iş ortağımız Enerya grup temsilcileri, değerli basın mensupları, Sevgili Nevşehirliler, Değerli Konuklarımız …Türkiyenin En Büyük Atasay Altın Marketinin açılışına hepiniz Hoşgeldiniz.

Türkiye’ nin En Sevilen Mücevher Markası olan Atasay, geçtiğimiz yıl Altın Market konseptini hayata geçirdi. Bu mağazalarda binlerce çeşit ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu. Özaltın Grup olarak bugün bu mağazaların en büyüğünü siz değerli Nevşehirlilerin hizmetine sunuyor olmanın onurunu yaşıyoruz.

45 metre cephesi olan, 300 metrekare alanda kurulmuş 5 katlı bir mağazayla tüm Nevşehirlilerin hizmetindeyiz. Nevşehir’in en eski çarşılarından Sarraflar Çarşısı’ na bu modern mağazamızın yeni bir ivme kazandırmasını diliyorum.

Başta Atasay ailesi olmak üzere bu büyük gururu bugün burada  bizimle yaşayan siz saygı değer konuklarımıza Özaltın Grup olarak teşekkürlerimi sunuyorum.

Mağazamızın Nevşehire Hayırlı ve Uğurlu olmasını diliyorum dedi.

Daha sonra Kürsüye konuşmalarını yapmak üzere Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer geldi. Düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada,’’Altın Market’ konseptini,cadde mağazacılığında gördükleri potansiyel nedeniyle oluşturduklarını belirten Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer,’’Altın Market konseptinde, bulunduğumuz caddelerde bir market stratejisi ile işletilerek herkese hitap etmeyi hedefliyoruz.Bu mağazalarımızda çeyrek altından tek taş yüzüğe,gerdanlığa kadar çok geniş bir yelpazede ürünlerimizi müşterilerle buluşturuyoruz.İstanbul’da iki,İzmit ve Konya’da da Altın Market mağazalarımız bulunuyor.Nevşehir altın marketi şu ana kadarkilerin en büyüğü’’ diye konuştu.

"Altın Market'i Başarılı Caddelere Açacağız"

Şu anda İstanbul’da Ümraniye ve Fatih’in yanı sıra Konya ve İzmit’te birer altın market mağazası olduğunu hatırlatan Cihan Kamer,yeni  Altın Market konseptli mağaza açılılarının devamının geleceğini de duyurdu. Atasay markasına uygun caddelerde buldukları fırsatları değerlendireceklerini ifade eden Kamer, ’’İstanbul,Ankara ve İzmir’in yanı sıra bir çok şehrimiz hızla gelişiyor. Bu kentlerde de geniş caddeler ön plana çıkmaya başladı. Caddelerdeki geniş kaldırımlar,otopark alanları gibi imkanların olması caddelerin popülerliğini ve kalitesini artırdı ve bizi cadde mağazacılığına teşvik etti.’’dedi.Kamer Atasay Altın Market'in Nevşehir'e hayırlı olması dileğinde bulunarak Özaltın Grub'a bu güzel yatırımları için teşekkür etti.

Törende Cihan Kamer’in ve Özaltın Grup Genel Müdürü Faruk Özaltın’ın yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan da birer konuşma yaptılar.


Konuşmaların ardından İl Müfütüsü Yakup Öztürk ve Hafız Mahmut Kemikkaran Hocamızızn duaları ve kesilen kurbanın ardından kurdele kesimi gerçekleşti.

Türkiye'nin en büyük Atasay Altın Marketi Nevşehir'e kazandıran Özaltın Grup'un açılışın da gerek yoğun katılım gerekse Çiçek ve çelenklerle kırılması zor bir rekora da imza attı.

FİB Haber Merkezi olarak bu dev yatırımla Türkiye'nin en büyük Atasay Altın Marketi'ni Nevşehir'imize kazandıran Özaltın Grup Ailesine teşekkür ediyor hayrılı bol kazançlar diliyoruz.

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber

FOTO: Kadir Taha Bilen