Türkiye’nin en büyük meslek birliklerinden olan ve 7000’den fazla üyesi bulunan TÜRSAB’ın (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy Kapadokya’da bulunan 100’e yakın acentenin yetkilisi ile Dinler Hotels - Ürgüp tesisinde yemekli toplantı düzenledi.

Yaklaşık 14 yıldır TÜRSAB Başkanlığı’nı yürüten Başaran Ulusoy, Aralık ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurul’da bir kez daha aday olduğunu açıklayarak Kapadokya Bölgesel Yürütme Kuruluna bağlı acentelerden destek beklediklerini söyledi.

TÜRSAB Kapadokya BYK Başkanı, Ürgüp’te bulunan Argeus Travel’ın ortaklarından Muammer Sak’ın konuşması ile başlayan toplantı daha sonra çeşitli sorunların görüşüldüğü soru-cevap bölümüne geçildi. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonunda Dinler Hotel önünde toplu fotoğraf çekildi.

Toplantı sonrası Dinler Turizm Genel Müdürü Yakup Dinler eşliğinde Kayakapı Premium Caves - Cappadocia’yı ziyaret eden Başaran Ulusoy ve beraberindeki heyet yapılan özverili çalışmalardan dolayı yetkililere teşekkür etti.