İHH öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına destek için birçok ulusal ve yerel televizyon kanalında canlı yayın yapılacak. Yayın aynı zamanda farklı radyo frekanslarından verilecek. Üç saatlik canlı yayında ünlü isimler Gazze için yardım toplayacak.

Basından, haber ajanslarından mutlaka görmüş ve takip etmişsinizdir, İsrail son dört haftadır Gazze’de tam bir katliama imza atmakta. Sizin de bu katliama sessiz kalamadığınızı ve işinizde, sosyal hayatınızda, yaşantınızda fırsat buldukça konuyla alakalı insana yakışır görüş ve fikirlerinizi kamuoyu ile paylaştığınızı biliyoruz. Bilin ki yalnız değilsiniz ve sizin gibi milyonlarca yürek, barış sağlanıp, bebek, çocuk, kadın, erkek ne olursa olsun kayıpları bitene kadar bu amaç için çarpmakta.


İHH İnsani Yardım Vakfı olarak 1995 ten bu yana ülkemizin kadirşinas halkının bağışlarını Dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktayız. Bugün itibarı ile yüz kırkın üzerinde ülkede insani yardım çalışmaları organizasyonu gerçekleştiren kurumumuzun kimliğinin en belirgin hasleti acil durum ve kriz bölgelerine yaptığı çalışmalardır. 

Yıllardır Filistin ve Gazze’de bu çalışmalarımız içinde çok büyük bir yer tutmuştur. Bu çalışmalar içinde sosyal yardım, sağlık yardımı, nakit yardım gibi birçok yardım çeşidi ile birlikte hastane, poliklinik, okul, laboratuar, meslek edindirme kursları, yetimhane gibi birçok kalıcı yatırıma da imza atılmıştır. 

Gazze’de yaşanan son üzücü olaylardan sonra derhal acil kriz masası kurularak Gazze ofisimiz aracılığıyla harekâtın ilk gününden itibaren duruma müdahale edilmiştir. O günden bu yana ilaç, gıda, tıbbi malzeme ve nakit sosyal yardım şeklinde toplam yaklaşık olarak 8.580.000 TL tutarında yardım Gazze’ye ulaştırılmıştır. Halkımızın teveccühü ile yardımlar bir kampanyaya dönüşmüş ve kesintisiz olarak sürdürülmektedir. 


BİR ÇOK TV VE RADYODA ORTAK YAYIN
Gazze için İHH tarafından sürdürülen yardım kampanyası için bir çok ulusal ve yerel kanal ile radyo 6 Ağustos akşamı 22.00-01.00 saatleri arasında ortak canlı yayın yapacak. "Seyirci Kalmayın" adlı yayına iş, sanat, siyaset ve spor dünyasından da birçok ünlü isim destek verecek. 6 Ağustos saat 22.00'da başlayacak ve gece 01.00'a kadar sürmesi planlanan canlı yayının sunuculuğunu Ümit Sönmez yapacak. Canlı yayındaki yardım gecesinde birçok ünlü isim bağışların toplanmasına yardımcı olacak. Program boyunca yapılacak bağışlar ve toplanan gelirler İHH aracılığıyla Gazze'ye gönderilecek.


Yayın yapacak; 

TV Kanalları:

TV Net, TV 360, Beyaz TV, Kanal 24, Kanal A, Ülke TV, TGRT Haber, Cine5, Vuslat TV, Çay TV, Dost TV, Kay TV, Kon TV, Kaçkar TV, DRS Denizli, Uzay TV, Kanal 5, Mercan TV, Kanal 26, Rehber TV, Köroğlu TV, Abant TV, Serhat TV, Söz TV, 47 TV, Aksu TV, Kanal 56, Kanal 60, Güneş TV, Kardelen TV, Bursa TV, ART TV, ÖZEGE TV

Radyolar:

Radyo7, Özel FM, Moral FM,  TGRT FM, Lalegül FM, Dost FM, Aksaray Kral FM, Aksaray Jet FM, Mavi Radyo, AR Radyo, Kent FM
 

Tam Destek Veren İnternet Medyası : www.fibhaber.com 

Bağış yapmak için tıklayın

Yayın Bilgileri

Uydu: Türksat 3A (Doğu)

Frekans: 11010

Pol: YATAY

Sembol Rate: 3700

Fec: 5/6

 

06.08.2014 Çarşamba Gazze Ortak Yayın Saati 22.00 - 01.00 arasıdır.

 

Uyduya 21.45'de çıkış yapılacak 01.15'de inilecektir.

 

Gazze Özel Yayın  Jenerik indir

Gazze Özel Yayın Fragman indir