AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan Twitter'dan davet edildiği üniversite öğrencilerine sahur ziyaretinde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde öğrenim gören bir öğrencinin  sosyal medya aracılığıyla Twitter'dan yaptığı davet üzerine evlerine ziyaret gerçekleştirdiği gençlerle bir araya geldi. 

Dün twitter'dan bir Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi öğrencisinin; "Sayın Vekilim, Şehrimizde sizinle aynı davaya gönül vermiş üniversiteli kardeşleriniz olarak sizleri sahurda misafir etmek soframızı paylaşmak isteriz." davetine Nevşehir Milletvekili Adayı Çalışkan Kendi şahsi Twitter hesabından ;" Tabi ki kardeşim, siz yeri ve saati söyleyin yeter. Sayın Cumhurbaşkanımız böyle bir daveti çevirmemişken biz koşa koşa geliriz" demişti. Çalışkan, verdiği bu söze istinaden bugün Üniversiteli öğrencilerinin evine konuk oldu.

Çalışkan: "Gençler geleceğimizdir"

Gençlerin geleceğimiz olduğunu söyleyen Çalışkan, "Enerjimizi her zaman gençlerden alıyoruz. AK Parti iktidarı döneminde de en büyük destek hep gençlerden geliyor. Gençler geleceğimiz. Bu düşünceden yola çıkarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak 24 Haziran seçim beyannamesinde de yer aldığı gibi en büyük yatırımı gençlere yapıyoruz. Çünkü onların bu enerjisi geleceğe olan güvenimizi kat ve kat artırıyor. Öncelikle bu nazik davetiniz için sizlere ve yine bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çay ve ikramlarıyla geçen sıcak sohbet sırasında üniversite öğrencileriyle hatıra fotoğrafı da çektiren Milletvekili adayı Emre Çalışkan, öğrencilerin derslerinin durumu hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerde Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları çok iyi görüyor ve takip ediyoruz. Ülkemizde Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'da yalnız değil. Bunu 24 Haziran'da biz Üniversiteli gençler olarakta göstereceğiz diyerek, davetlerine icabet eden Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan'a teşekkür ederek, seçimde başarı dileğinde bulundular.

Samimiyetiniz, sohbetinizle, bizlerle paylaştığınız dolu dolu tecrübelerinizle bir bardak Çayımıza ortak olmanızla Gönüllerde Taht kurdunuz sayın vekilim Biz sizden razı olduk Allah da sizden razı olsun Rabbim sizi muvaffak eylesin bu yolda her daim sizinleyiz...