FİB Haber Merkezine yapılan bir ihbarda Uçhisar kasabasında özel olarak yetiştirilen piyasa değeri yaklaşık 20 Bin lira değerindeki hint horozu keklik bıldırcın mor ve pal Güvercinlerden oluşan 150 farklı türde  kanatlı hayvanların kimliği belirsiz kişi yada kişilerce çalındığı belirtildi.

 

Hırsızlığında Böylesi görülmedi…

 

Dün akşam saatlerinde Uçhisar haflı mevkiinde Rüştü Ceylan isimli bir vatandaşımıza ait çiftlikte bulunan hint horozu keklik bıldırcın çok değerli olduğu söylenen mor ve pal cinsindeki Güvercinlerden oluşan  toplamda 150 adet çeşitli kanatlı hayvanların ve çiftlikte bu hayvanlara ait Yemliğinden suyuna yeni çıkan yavrularına kadar çalındığı belirtildi.Olay sonrasında Jandarmaya haber verildi ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

 

Bulan yada Bilgi verenlere Ödül verilecektir.

 

FİB Haber Merkezine konu hakkında açıklamada bulunan Mehmet Ceylan,Uçhisar haflı mevkiinde bulunan  Çiftliğimizde Babamın yaklaşık 5-6 yıldır bin bir emekle özel olarak yetiştirdiği hayvanların çalındığını görünce adeta şok yaşadık.Babam zaten kalp hastası hırsızlık olayını duyunca çok kötü oldu.Bu hırsızlığı kim yada kimler yaptı?bilemiyorum ama  bu konuda duyan bilen gören duyarlı vatandaşlarımızı bize yada Jandarmaya bildirerek bilgi vermeleri durumunda ödüllendireceğim.

 

İhbar için: 0544 745 50 50 Mehmet Ceylan

 

Bir diğer olayda yaklaşık üç gün önce yine Uçhisar kasabasında yaklaşık 6-7 İki tane traktörlerin hepsinin mazotları boşaltıldı. Bununla ilgili tutanakların tutulduğu gerekli incelemelerin başlatıldığı belirtildi.

 

 

Uçhisar da yaşanılan bu ilginç Hırsızlık olayıyla ilgili Jandarma ve emniyet birimlerinin gayretli çalışma başlattıklarını biliyoruz ve biran önce bulunarak hırsız yada hırsızların adalete teslim edileceğini  ümit ediyoruz…