Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB, Uluslararası fuar organizatörü Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. ve İZFAŞ ortaklığıyla 8. kez 04 - 07 Aralık 2014 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Uçhisar, yüzlerce katılımcının yer aldığı ve binlerce ziyaretçinin katıldığı Travel Turkey İzmir Fuar ve Konferansı’nda Uçhisar Belediyesi’nin tanıtımıyla tanıtılacak.
 

Her yıl gerçekleştirilen, il ve ilçelerin tanıtımına çok büyük katkı sağlayan Travel Turkey İzmir Fuarı 4–7 Aralık tarihleri arasında kapılarını misafirlerine açacak. Yerli ve yabancı pek çok kuruluşun da tanıtım standlarıyla yer aldığı organizasyon 4 gün sürecek.

 

Uçhisar Belediyesi 5 Aralık Cuma günü Mövenpick Hotel & Resorts’da Turizm fuarına katılım sağlayan seyahat acentaları, tur operatörleri ve otelleri kokteyl organizasyonunda bir araya getirecek. Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ın davet edeceği kokteylde turizmcilere Kapadokya ve Uçhisar hakkında tanıtım yapılacak. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Karaaslan tanıtımın önemini vurgulayarak şunları belirtti; “Kapadokya Destinasyonu ve Uçhisar Mağara odaları, balon uçuşları ve alternatif turizmi ile artık bir dünya markası olmuştur. Fakat, tanıtımın ne derece önemli olduğunun bilinciyle hareket etmemiz gerektiğinin de farkındayız. Bu bilinçle bu yıl İzmir’de gerçekleşecek Travel Turkey Turizm Fuarı’nda bölgemiz adına bir organizasyon aracılığıyla turizmcileri bir araya getirmeyi planladık. Fuar’ın ikinci günü olan 5 Aralık Cuma günü fuara katılım sağlayan ve bölgemizle bağlantılı olan ve seyahat acentalarını, tur operatörlerini, otelleri ve yurt dışından gelen misafirleri kokteylimize davet ediyorum. Bu vesileyle tanıtıma bir nebze de olsa katkı sağlayacağımızı düşünüyorum.” dedi.