Uçhisar Uluslar arası Etkinliğe Hazırlanıyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Uçhisar Beldesinde yıllardır Ferfene olarak geleneğin devamı anlamına da gelecek olan yeni ve uluslar arası bir etkinliğin hazırlıkları sürüyor.

Geçtiğimiz yıllardan Uçhisar eski belediye başkanı Osman Süslü döneminde başlatılan Ferfene geleneğinin görmezlikten gelinemeyeceğine dikkat çeken Başkan Ali Karaaslan, bu etkinliğin değişik bir konsept ile ve uluslar arası bir etkinlik şeklinde yapılması girişimlere başladıklarını söyledi.

Söz konusu organizasyonun düzenlenmesi için ulusal, Profesyonel tanıtım firmaları ile işbirliği yapmak istediklerine değinen Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Uçhisar Ülkemizin ve Bölgemizin en önemli turistik merkezlerinden biri. Beldemizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz uluslar arası bir organizasyon yapmak niyetindeyiz. Henüz adını koymuş değiliz. Ancak daha önceki yıllarda belediyemizin düzenlendiği Ferfene geleneğini de görmezlikten gelmeden değişik bir konsepte beldemizi tanıtmak istiyoruz. Birkaç aylık çalışmanın ardından söz konusu çalışmamızı olgunlaştıracağımızı düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.