Nevşehir'e stat yapılacağının açıklanmasının ardından Nevşehir'e öncelikle fabrika lazım açıklaması yapan Uğur'un çağrısına ilk destek ve cevap milletvekili Açıkgöz'den geldi.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı, MHP 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Uğur'un "Nevşehir'in önceliği stat değil fabrika açmak olmalıdır. Yetkililer stat açmak için harcadıkları eforu Nevşehir'e müteşebbis kazandırmak, fabrika açılması için lobicilik yapmaya harcamalıdır" açıklaması karşısında AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'den olumlu bir hamle geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'ün Nevşehir'de yatırımın ve istihdamın artırılmasına yönelik çağrı yapması Nevşehir halkı arasında Uğur'un açıklamalarına bir nevi olumlu cevap olarak algılanırken konu Nevşehir olunca farklı siyasi görüşteki isimlerin aynı zeminde buluşması ise alkışlanacak bir hareket olarak kulaktan kulağa yayılıyor.

“İlimizdeki organize sanayi bölgesinin de en kısa zamanda dolacağına inanıyorum. Biz her zaman belirttiğimiz gibi yatırımcımızın yanındayız" açıklamasında bulunan Milletvekili Açıkgöz'ün çağrısına karşılık olarak hangi yatırımcının atağa geçeceği, hangi firmaların Nevşehir'deki işsizliği azaltmaya yönelik adımlar atacağı ise şimdilik merak konusu.