Sevilen programcı ve sunucu Uğur Arslan, Ekim ayında yayına başlaması planlanan FOX Tv’nin yeni programı "Uğurlar Olsun"un ilk bölümünü Ürgüp’te çekti. Ürgüp Belediyesinin ev sahipliğinde MDC ve DİNLER Otels, Kaya Balloon, işbirliği ile çekimleri yapılan programa Dünyanın ilgi ve beğeniyle takip ettiği Kayakapı’dan başlandı.

Uğur Arslan’a Kayakapı’da devam eden çalışmalar hakkında tesis yetkililerinden Elvan Kısmet çeşitli bilgiler verdi. Ürgüp’ün girişinde bulunan ve Kapadokya’nın sembolü haline gelen üç güzeller peri bacalarını gezmeye gelen yerli ve yabancı misafirlerle yapılan röportajların ardından testi kebabının yapılışı ve Ürgüp çarşısında çeşitli çekimlere yer verildi.

Çekimler esnasında Uğur Arslan’a karşı vatandaşların ilgisi gözlerden kaçmadı. Ören yerlerindeki yerli turistler Arslan’la bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dün başlayan program çekimlerine bugün sabah balon uçuşu, sinasos gül konaklarında tandır yemekleri ve Ulaşlı Köyünde bağ bozumunun ve pekmez yapımının çekimleriyle devam edilecek.