Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, il birincisi olduktan sonra bölge birincisi olan ve Türkiye Şampiyonası'nda Nevşehir'i temsil edecek olan Ürgüp Kılıçarslan Anadolu Lisesi Voleybol Takımı'nı ziyaret ederek moral pastası kesti.
 
Türkiye Genç Erkek Voleybol Şampiyonası yarı final gruplarına 3 yıl üst üste katılma başarısı gösteren takımı Nevşehir Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonu'nda ziyaret eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur ve Şube Başkan Yardımcısı Nail Demirtaş, takım oyuncularını tebrik ederek Türk Eğitim-Sen tarafından hazırlatılan yaş pastayı oyuncularla birlikte başarı sözü vererek kestiler.
 
Başta takım koçu Metin Alak'a teşekkür eden Mustafa Uğur, "Nevşehir'in her alanda başarılar ile anılması Türk Eğitim-Sen camiasının en büyük isteklerinin başında gelmektedir. Mustafa Kemal Atatürk'ün sporcu tanımından yola çıkarsak zeki, çevik ve ahlaklı gençlerimizin voleybol branşında üç yıl üst üste kazandıkları üstün başarı takdir edilmesi ve desteklenmesi gereken bir başarıdır. Bu amaçla hem takım yöneticilerimize hem de çocuklarımıza şampiyona öncesi moral vermek hem de bugüne kadar olan başarılarını kutlamak amacıyla pasta ikram ediyor, başarılarının devam etmesini ve ilimize kupa kazandırmalarını heyecanla bekliyoruz" şeklinde konuştu.
 
Türkiye Voleybol Federasyonu Nevşehir Temsilcisi İlhan Ekici ile birlikte sporculara bugüne kadar gösterdikleri performans ve başarıdan ötürü madalya da takdim eden Mustafa Uğur ve Nail Demirtaş oynanan maç sonucunda sporcularla birlikte uzun süre sohbet ederek, kesilen yaş pastayı yediler.