MHP 25Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Uğur, Nevşehir Ülkü Ocakları'nın açtığı sergiye katılarak ülkü ocaklarına mensup gençlere karanfil takdim etti.
 
Milliyetçi Hareket Partisi'nden 25Dönem Nevşehir Milletvekili Adayı olan ve halen Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı yapan Mustafa Uğur, Nevşehir Ülkü Ocakları'nın Gülbahçe önünde açmış olduğu "Doğumunun 99. Yılında 99 Resim ile Başbuğ Alparslan Türkeş Sergisi"ni gezdi ve Türkeş'in ruhuna dua etti.
 
Serginin açılışında görev alan Ülkü Ocakları'na mensup gençlere karanfil takdim ederek üniversite konsey seçimlerinde başarılar dileyen Uğur, "Ben, seksen darbesi ile karşılaştığımız yıllarda Gazi Üniversitesi'nde öğrenciydim her türlü baskı ve zorluğa rağmen ısrarla tüm ülküdaşlarımız gibi 'Ferman Başbuğun, Fakülteler Bizimdir' anlayışıyla her alanda mücadelemizi vererek Gazi Üniversitesi'ni bitirdim. Bu yüzdendir ki Türkiye'nin dört bir yanında yer alan fakültelerde ülkü ocaklı gençlerin başarılı olması, fakültelerinde her anlamda söz sahibi olmasını isterim. Bu doğrultuda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğrenci Konseyi seçimlerinde sizlere başarılar diliyorum. Allah'ın izniyle başarı sizindir, biz size inanıyor ve güveniyoruz" şeklinde konuştu.
 
Uğur, sergiye katılan vatandaşlarla da sohbet ederek Alparslan Türkeş'in bulunduğu fotoğrafların önüne de karanfil bıraktı.